Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomleč C oriblete za grlo

6 na zalihama

422,40 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

Propomleč C oriblete u svom sastavu sadrže liofilizirani matični mleč, propolis i vitamin C. Zajedničko dejstvo aktivnih sastojaka, poboljšava otpornost i opšte stanje organizma, zbog čega se oriblete preporučuju kod stanja oslabljenog imuniteta i upala i infekcija gornjih disajnih puteva. Postupkom liofilizacije sačuvana su blagotvorna svojstva matičnog mleča, na organizam. Preparat je formulisan u obliku oribleta koje se otapaju u ustima, čime se postiže optimalna iskoristljivost njegovih sastojaka. Aroma narandže daje prijatan ukus oribletama.

 

 

  • liofilizirani matični mleč
  • propolis
  • vitamin C

Propolis predstavlja prvu liniju odbrane od prehlade i gripa, smanjuje mogućnost razvoja bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, smiruje upalne procese na sluznici usne duplje i gornjih disajnih puteva.
Matični mleč doprinosi jačanju imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Kod dece povoljno utiče poboljšanje apetita.
Vitamin C zajedno sa propolisom i matičnim mlečom učestvuje u borbi protiv slobodnih radikala i na taj jača odbrambene sposobnosti organizma.

Preporučuju se kod:

  • stanja prehlade i gripa
  • upala i infekcija usta i grla
  • neprijatnog zadaha

Uputstvo Propomleč C oriblete

Dodatne informacije

Težina 0.0547 kg
Dimenzije 2.8 × 5.5 × 10.2 cm
Povratak na vrh