Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Prodaja repromaterijala

Esensa od 2011. nudi kupcima uslugu uvoza i distribucije:

  • farmaceutskih sirovina proizvedenih u sklаdu sа Smernicama Dobre proizvođačke prаkse, u originalnim pаkovаnjima koja su prilagođena potrebama kupaca. Pouzdan smo dobavljač aktivnih farmaceutskih supstanci, pomoćnih supstanci kao i drugih sirovina potrebnih u savremenoj  farmaceutskoj industriji.
  • kozmetičkih sirovina. Asortiman obuhvata biljna i eterska ulja, voskove, rastvarače, emolijense, vitamine, emulgatore, solubilizatore, konzervanse, mirise.
  • ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju. U ponudi je staklena, aluminijska i plastična  sertifikovana ambalaža.
  • flis programa opreme za jednokratnu upotrebu izrađenu u skladu sa HACCP sistemom. Zaštitna odeća za jednokratnu upotrebu namenjena je posetiocima i zaposlenima u farmaciji, prehrambenoj industriji, medicini i drugim oblastima gde se zahteva visok nivo higijene.
  • farmaceutskih komora klase I koje rade pod uslovima negativnog pritiska, sa frontalnim otvaranjem. Idealna je za upotrebu u zdravstvu i farmaciji, za rastvaranje antibiotskih sirupa.

Kvalitet i prateća dokumentacija je ono što nas izdvaja od konkurencije. 

Našim proizvodima snabdevamo apotekarske ustanove,  galenske laboratorije, privatne apoteke, bolnice, farmaceutsku, kozmetičku i prehrambenu industriju kako na teritoriji Srbije, tako i u regionu.

Posedujemo dozvolu Ministarstva zdravlja za promet farmaceustkim sirovinama u originalnim proizvođačkim pakovanjima.

Naš cilj je da gradimo dugoročne i dobre odnose sa kupcima, obezbeđujući konstantno kvalitetne proizvode, brzu isporuku i povoljne cene. 

Referentna lista

Povratak na vrh