Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Touch

Touch

Touch kolekciju čine specijalno formulisana ulja za masažu koja u svom sastavu sadrže isključivo ulja biljnog porekla, koja za razliku od mineralnih, ne zatvaraju pore i omogućavaju koži da diše. Osnovu čini sojino kozmetičko ulje, koje zahvaljujući vitaminima, mineralima, lecitinu i masnim kiselinama omogućava pravilno funkcionisanje ćelija kože i doprinosi njenom zdravom i negovanom izgledu. Dodatnu negu i zaštitu koži, obezbeđuju ulja argana, badema i susama. Izrazito su bogata vitaminima, naročito vitaminom E, koji je moćan prirodni antioksidans. Argan ulje, poznato i kao „Marokansko zlato“ se vekovima koristi za negu lepote. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje učestvuju u obnavljanju oštećenih ćelijskih struktura, sprečavaju isušivanje kože i gubitak elastičnosti. Preporučuje se za negu suve, neelastične kože i ublažavanje strija i ožiljaka. Susamovo ulje se dobro apsorbuje kroz kožu, pomaže u eliminaciji toksina, jač a imunitet i poboljšava cirkulaciju.

Touch ulja, hrane kožu, hidriraju je, čine mekšom i zategnutijom. Ublažavaju već postojeće nepravilnosti i bore, štite je od daljih oštećenja i time sprečavaju prerano starenje. Pospešuju cirkulaciju, što pozitivno utiče na pokretljivost i otklanjanje bolova u mišićima i zglobovima. Dobro se razmazuju, brzo upijaju, pogodna su kako za primenu u salonima, tako i za kućnu upotrebu.

Touch kolekciju čine tri linije:

Pure ulja, 100% čista koncentrovana ulja originalnog porekla, koja dodata, samo u nekoliko kapi, mogu obogatiti proizvode za negu i regeneraciju kože i kose.

Premium ulja, formulisana samo na bazi prirodnih biljnih ulja, za luksuznu masažu i negu kože.

Standard ulja, sa parafinom, u litarskim pakovanjima za upotrebu u salonima, spa i wellness centrima.

Povratak na vrh