Proizvodi

ŽIVITE LEPŠE, ZDRAVIJE I DUŽE

Upotreba lekovitog bilja stara je koliko i čovečanstvo. Isprobavanjem raznih trava, čovek je upoznavanjem i razlikovanjem, vekovima gomilao praktično iskustvo njihovih blagotvornih dejstava.

Tako stečena veština prenosila se s generacije na generaciju do danas. Priroda ostaje ogromna laboratorija u kojoj se odvijaju beskonačni, vrlo fini i delikatni procesi. U bilju se u veoma preciznim odnosima mešaju elementi, supstance su u prirodnom stanju, organski vezane, a upravo ih takve ljudski organizam prima i apsorbuje bez otpora i negativnih reakcija.

Savremena istraživanja dokazuju da su recepture naših predaka, koji su se lečili darovima prirode, nenadmašni u prevenciji i ublažavanju mnogih bolesti. Ljudski vek se produžava, stresan tempo života dovodi do ozbiljnih zdravstvenih tegoba, a dijetetski suplementi postaju neophodni u svakodnevnom životu.

Pomalo zaboravljeno tradicionalno znanje sakriveno u prirodnim oazama, vrhunski stručnjaci ESENSE najnovijim saznanjima iz oblasti farmacije i medicine, kao i najkvalitetnijom tehnologijom napravili su izuzetne proizvode prilagodivši ih savremenom dobu.

Ovakav princip proizvodnje podržava obnovljenu potrebu za životom u skladu sa prirodom, za zdravim životom. Bliskost prirodi i poverenje u njena darodavna svojstva osnova su pažnje koju je nužno pokloniti ljudskom organizmu. Ljubav i optimizam posvećeni su pronalaženju i čuvanju lekovitih sokova po tradicionalnoj recepturi. Poznato je da je iz bilja veoma teško izvući potrebne supstance. Za to se troše tone trave, koje se podležu dugom procesu pripremanja do finalnog proizvoda. A to ih čini dragocenim.

Vrhunski kvalitet ESENSINIH proizvoda postignut je primenom najnovijih svetskih saznanja i tehnoloških dostignuća, pažljivom odabiru lekovitog bilja, koristeći sva tajna znanja tradicionalnog načina i spravljanja efektnih ekstrakta, koji blagotvorno deluju na organizam.

U svakom proizvodu ESENSA nam omogućava da provirimo u carstvo misterioznih lekovitih svojstava i dobijemo najbolje iz prirode. Proverite zašto?