Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

XIBIZ HOME APARAT ZA KOMARCE + 10 TABLETA

Biocidni proizvod za suzbijanje komaraca u zatvorenim prostorijama.

Biocidni proizvod se koristi za suzbijanje komaraca (običnih-Culex quinquefasciatus, tigrastih-Aedes albopictus i komaraca žute groznice-Aedes aegypti) u zatvorenom prostoru. 

Jedna tableta u električnom uređaju je dovoljna za prostoriju od  30m3 i efikasna je u suzbijanju komaraca do 8h dnevno.

Za veće prostorije koristiti srazmerno više isparivača (npr. u prostoriji od 60m3 koristiti dva isparivača).

Sadrži: Prallethrin 1,2% 10mg/tableti;  (CAS br. 23031-36-9)

Biocidni proizvod za suzbijanje komaraca u zatvorenim prostorijama.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

  1. Staviti jednu tabletu u električni grejač i aparat uključiti u struju.
  2. Kada originalna boja tablete izbledi, vreme je da se koristi nova, pošto je njena efikasnost gotova. Pre zamene tablete uredjaj isključiti iz struje.
  3. Isključiti uređaj kada vam više ne bude potrebna zaštita od insekticida.

UPOZORENJA

Redovno provetravati prostorije. Čuvati dalje od hrane, pica i hrane za životinje. Izlaganje se ne preporučuje osetljivim osobama (deca, astmatičari itd.). Ne pokrivati uređaj maramicama ili drugim predmetima dok radi. Koristiti sve mere predostrožnosti koje se obično zahtevaju kod električnih uređaja. Uveriti se da je uređaj potpuno hladan pre nego što se spakuje. Ne koristiti u klimatizovanim prostorijama. Ukloniti ili pokriti sve akvarijume i terarijume pre korišćenja biocidnog proizvoda. 

Povratak na vrh