ImunoBeta

ImunoBeta

Jačanje imuniteta dece i odraslih

Jačanje imuniteta uvek je prioritet sa dolaskom hladnijeg vremena, jer niže temperature kao posledicu pada imuniteta donose učestalije infekcije. Kako imunitet predstavlja sposobnost organizma da se odbrani od virusa, bakterija i ostalih patogena, jačanje imuniteta je neophodno. Spas od infekcija nude raznovrsna i uravnotežena ishrana, uredne životne navike, dovoljno sna i odmora, ali i jak imunitet. Kako bez unosa dovoljno energije nastaju uslovi da bolest savlada imuni sistem, tako je u svakodnevnu upotrebu ponekad potrebno uvesti dodatnu pomoć, a to su preparati za podizanje imuniteta.

Suplementi za imunitet imaju zadatak da doprinesu poboljšanju imunog odgovora i odbrambene reakcije na viruse, bakterije, gljivice i toksine koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma. Imunobeta beta glukan eliksir i kapsule čine upravo to – stimulišu imuni sistem, a zbog svog sastava i široke namene predstavljaju odgovor na pitanje kako ojačati imunitet pred zimu, ali i uopšte. Jačanje imuniteta važno je u mnogim situacijama: nakon upotrebe antibiotika, u borbi sa alergenima i kod alergija, posle operacija i drugih intervencija. Jednako je važno imati suplemente koji delotvorno mogu ojačati imunitet kod odraslih i kod dece.

Jača imuni sistem

Poboljšava odbranu organizma od virusa i bakterija

Za decu i odrasle

Imunobeta Sirup Dugme Sirup
Imunobeta Kapsule Dugme Kapsule

Kada se preporučuje upotreba
Imunobeta beta glukan eliksira i kapsula?

Imunobeta preparate možete koristiti ne samo ako se pitate kako i čime ojačati imunitet, već i kod brojnih drugih stanja. Evo koje su sve namene Imunobeta eliksira i kapsula:

  • Jačanje svih imunoloških funkcija
  • Smanjenje intenziteta i trajanja alergijskih reakcija
  • Poboljšanje opšte otpornosti organizma u oporavku nakon bolesti
  • Kod učestalih virusnih i bakterijskih infekcija
  • Redukcija ukupnog i LDL holesterola
  • Održavanje fiziološkog glikemijskog profila usled problema u metabolizmu glukoze

 

Beta glukan kao ključni sastojak za imunitet organizma

Imunobeta beta glukan eliksir i kapsule sadrže sastojak sa imunomodulatornim dejstvom: potpuno prirodni bioaktivni beta glukan (β-glukan), izolovan iz gljive bukovače, koji pokazuje snažnije terapeutsko delovanje od beta glukana iz kvasca, što pokazuju brojna klinička ispitivanja.

Iako se često smatra da je beta glukan vitamin, to je zapravo prirodni polisaharid – dijetno vlakno rastvorljivo u vodi i ima brojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje. On modulira odgovor imunog sistema, ne izaziva reakcije, pa je njegova upotreba bezbedna: doza se određuje tako da se njome postiže efekat, ali je i veća doza neškodljiva. Osim što stimuliše imuni sistem, beta glukan ima efikasno delovanje i kod prvih znakova preglade i gripa, utiče i na smanjenje nivoa ukupnog i LDL holesterola, normalizovanje nivoa šećera u krvi i jako je značajan i za smanjenje trajanja i intenziteta alergijskih reakcija.

Vitamin C i cink kao dokazano sredstvo za bolji imunitet

Osim glavnog aktivnog sastojka (beta glukana), Imunobeta eliksir i kapsule sadrže jednako važne elemente, neizostavne za prevenciju prehlada i gripa, vitamin C i cink.

Vitamini su jedan od ključnih faktora za imunitet, a među njima je najznačajniji vitamin C (askorbinska kiselina) koji doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema i direktno utiče na smanjenje trajanja simptoma virusnih i bakterijskih infekcija. Vitamin C pomaže nervnom sistemu tako što štiti ćelije od oksidativnog stresa i utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti.

Cink ima dejstvo koje pomaže imunološkom odgovoru i uravnoteženom metabolizmu, a deluje i antioksidativno. Zbog toga je značajan u prevenciji prehlade, gripa i hroničnih oboljenja.

Kako se razilikuju
Imunobeta eliksir i kapsule i kome su namenjeni?

Jačanje imuniteta jednako je važno kako kod dece, tako i kod odraslih, a Imunobeta eliksir i kapsule mogu pružiti sva pozitivna dejstva beta glukana na imunitet i dece i odraslih.

 

Imunobeta Sirup

Imunobeta beta glukan eliksir
sa prijatnom aromom jagode i praktičnom formom eliksira olakšava primenu kod mlađe dece i osoba koje imaju problema sa gutanjem. Odrasli ga mogu uzimati jednom dnevno po 15ml, dok je dnevna doza za decu stariju od tri godine 1ml na 5kg telesne mase. Uz preporuku i prema uputstvu lekara, eliksir mogu koristiti i deca starija od godinu dana.

 

Imunobeta eliksir

Beta glukan 51.62mg/5ml TDI (min. 35%)
Vitamin C 51.2mg/5ml TDI
Cink-glukonat 3.8g/5ml TDI

1.148,40 RSD

Klikom na dugme ispod saznajte više o primeni i poručite.

Dugme Sirup
Imunobeta Kapsule

Imunobeta beta glukan kapsule
preporučuju se odraslima i deci starijoj od sedam godina doziranjem jedne do dve kapsule dnevno.

 

Imunobeta kapsule

Beta glukan 87.5mg
Vitamin C 60mg
Lipozomalni cink 5mg/1 kapsula

1.148,40 RSD

Klikom na dugme ispod saznajte više o primeni i poručite.

Dugme Kapsule