Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

BURRA COLLAGEN BEAUTY ORALNI RASTVOR 15x15ml

BURЯA® Collagen BEAUTY oralni rastvor je tečni kolagen sa dodatkom hijaluronske kiseline i vitamina C koji ispoljava moćan anti-age efekat.

Aktivni sastojci udruženim delovanjem:

povećavaju elastičnost i čvrstinu kože
smanjuju bore i fine linije na koži za samo 4 nedelje
smanjuju celulit
pospešuju rast noktiju
povećavaju gustinu kose

BURЯA® Collagen BEAUTY sadrži visokokvalitetne bioaktivne peptide kolagena – VERISOL®. Efikasnost VERISOL®-a je dokazana kliničkim studijama, gde je pokazano da suplementacija ovim bioaktivnim peptidima povećava elastičnost kože i smanjuje bore za samo 4 nedelje. Takođe, klinički su dokazani efekti na smanjenje celulita, kao i na rast i zdravlje noktiju i kose.  

samo jedna kesica dnevno

ukus maline

ne sadrži šećer

✔  2,5g kolagena u dnevnoj dozi

1 kesica sadrži: 

Bioaktivni peptidi kolagena (VERISOL®): 2500mg

Hijaluronska kiselina: 100mg

VItamin C: 40mg 

Sastojci: prečišćena voda; bioaktivni peptidi kolagena (VERISOL®); zgušnjivač: glicerol; ERYLITE® Stevia 400 (nosač: eritritol, zaslađivač: steviol glikozidi); natrijum-hijaluronat; L-askorbinska kiselina; aroma maline; boja: karamel obični; regulator kiselosti: limunska kiselina; konzervans: kalijum-sorbat.

 

Bioaktivni peptidi kolagena (VERISOL®) stimulišu sintezu kolagena, proteoglikana i elastina u fibroblastima (ćelijama kože). Na taj način, usporavaju proces starenja kože i poboljšavaju njen izgled. Bioaktivni peptidi kolagena, dobijeni hidrolizom kolagena tipa I i III, manje su molekulske mase u odnosu na kolagen, pa se lakše i brže vare i apsorbuju, što doprinosi ostvarivanju maksimalnih benefita proizvoda.
Hijaluronska kiselina povećava nivo hidratacije u koži, smanjuje vidljivost bora i koži daje punoću i mladalački sjaj. Zajedno sa peptidima kolagena, hijaluronska kiselina stimuliše regeneraciju tkiva, što rezultira lepšim i zdravijim izgledom kože. Dnevna doza hijaluronske kiseline u BURЯA® Collagen BEAUTY oralnom rastvoru iznosi čak 100 mg.
U kliničkim studijama je pokazano da oralna primena hijaluronske kiseline dovodi do značajnog povećanja elastičnosti i hidratacije kože, što se manifestuje smanjenjem dubine bora i hrapavosti kože.
Vitamin C efikasno štiti ćelije od oksidativnog stresa i ima važnu ulogu u borbi protiv starenja jer pospešuje sintezu kolagena u ćelijama kože. Vitamin C je od izuzetne važnosti za sintezu kolagena i regulaciju ravnoteže kolagena i elastina u dermisu.

 

Verisol Benefits Klinički Dokazani Rezultati U Poboljšanju Kvaliteta Kože, Kose I Noktiju

✔ Povećava elastičnost i čvrstinu kože
✔ Smanjuje bore i fine linije na koži za samo 4 nedelje
✔ Smanjuje celulit
✔ Pospešuje rast noktiju
✔ Povećava gustinu kose

Način primene: 1 kesica dnevno.* Sadržaj se može popiti direktno iz kesice ili razblažiti u vodi, soku ili čaju.

Za najbolje efekte preporučuje se primena u periodu od 3 meseca.

*Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa oboljenjima jetre ili bubrega moraju biti vrlo oprezne kod upotrebe proizvoda sa hidrolizatima kolagena.

Dodatne informacije

Težina 0.282 kg
Dimenzije 6.5 × 8 × 13 cm
Povratak na vrh