За Esensa

ESENSA d.o.o. е друштво за производство на диететски суплементи, медицински средства, предмети за општа употреба во кои е вклучена козметика и биоцидни прозводи. Основана е 2002 година како производство во рамките на FARMALOGIST, а од 2007 работи под името ESENSA d.o.o. и 100% е во приватна сопственост. ESENSA d.o.o.

Сведоштва

  • Pavle балсам е најдобар начин  кај вашите деца  да ја подобрите  проодноста на дишните патишта. Топла препорака.

  • Pavle балсам е најдобар начин  кај вашите деца  да ја подобрите  проодноста на дишните патишта. Топла препорака.

  • Beogradski мелем – универзален мелем за нега и регенерација на кожата го открив пред некои месец и половина и се  воодушевив! Од тогаш немам веќе проблем со испикани усни.Меѓутоа, тој не е наменет само за нега на усни, туку и за нега на заноктици, екцеми, испукана кожа, алергии, рагади. Значи еден повеќенаменски производ кој е добро да го имате во домашната аптека и секогаш при рака.

  • По користење на безброј препарати за  отстранување herpes simplex (разни масти, лепенки …) можам да кажам дека  Propobaza Биоактивен гел со продолжено дејство е феномаенален производ кој конечно го реши проблемот.

  • По користење на безброј препарати за  отстранување herpes simplex (разни масти, лепенки …) можам да кажам дека  Propobaza Биоактивен гел со продолжено дејство е феномаенален производ кој конечно го реши проблемот.

  • Salvi panten ориблети за грло – ги обожавам и ги носам насекаде со мене. Попријатни од останатите ориблети и пастили кои претходно сум ги пробала,ги користам и кога имам проблеми со грлото и превентивно кога сум здрава за секојдневна хигиена на устата. Сите пофалби.

  • BURЯA Мицеларен лосион е навистина пријатно изненадување, неспоредливо подобар од производи со сличен ценовен ранг, a и пакувањето  изгледа светски. Ефикасен е во отстранување на нечистотии и шминка од лицето, притоа воопшто не ја затега и иритира мојата чувствителна кожа.

  • Не сум личност која сака многу да експериментира со производи за нега, ама скоро не ми се случило да испробам нов производ и да бидам презадоволна.За оние кои имаат проблем со брчки, дехидратација и спуштени гради, пробајте BURЯA volume up крем за врат, деколте и гради.

Врати се на врвот