Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Melatosan Melatonin oralne kapi, 15 ml

Melatosan melatonin oralne kapi za direktnu primenu u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapi) sadrže 1 mg melatonina i njihovom primenom se smanjuje vreme potrebno za nastupanje sna, broj i trajanje buđenja i poboljšava se kvalitet sna.

Melatonin je hormon koji se luči u telu i koji reguliše prirodni ciklus spavanja i budnosti. Zahvaljujući resorpciji melatonina preko oralne sluznice, Меlаtоsаn® melatonin oralne kapi imaju brzo delovanje.

✔ Prirodno rešenje za bolji san

✔ Bez šećera i alkohola

✔ Brzo delovanje

✔ Sa prirodnom aromom narandže

Aktivni sastojak: 100 g proizvoda sadrži: 1 doza sadrži:  2 doze sadrže:
Melatonin 375.9 mg 0.5 mg 1 mg
Sastojci: prečišćena voda; zgušnjivači: glicerol, mikrokristalna celuloza, natrijum-karboksimetilceluloza, ksantan-guma; melatonin; aroma narandže; konzervans: natrijum-benzoat; regulator kiselosti: limunska kiselina.

 

Melatonin reguliše unutrašnji sat koji kontroliše prirodne cikluse spavanja i budnosti, skraćuje vreme potrebno da nastupi san i utiče na njegov tok, kvalitet i trajanje.
Za razliku od sintetičkih lekova koji se koriste u cilju lakšeg nastupanja sna, nakon uzimanja melatonina, osobe se bude odmorne i sveže.
Sinteza i lučenje melatonina se smanjuje sa starenjem, tako da se suplementacija preporučuje i starijim osobama u cilju pravilnog funkcionisanja ciklusa spavanja i budnog stanja. Pomažući pri održavanju kvalitetnog sna i relaksacije, melatonin doprinosi zdravom funkcionisanju imunog sistema, krvnog pritiska i telesne temperature.

Melatosan® melatonin oralne kapi se preporučuju kod:

✔ Akutne i hronične nesanice i isprekidanog sna

✔ Poremećenog ritma spavanja

✔ Poremećaja sna nastalog usled menjanja vremenskih zona (jet lag)

 

Odrasli i deca starija od 12 godina:

Jednom dnevno aplikovati 2 kapi ispod jezika, neposredno pre spavanja. 

Pre upotrebe promućkati. Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Dodatne informacije

Težina 0.056 kg
Dimenzije 3.7 × 3.7 × 9.10 cm
Povratak na vrh