Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Grozozo gel protiv grickanja noktiju 5g

303.60 RSD

3 na zalihama

* Cene su izražene SA PDV-om

Grozozo gel je preparat koji oslobađa od loše navike grickanja noktiju, koja nije zamo estetski već i zdravstveni problem (grickanjem noktiju može doći do razvoja infekcije na prstima, ali i u samoj usnoj duplji). Mogu ga koristiti i deca i odrasli. Zbog gorkog ukusa koji potiče od ekstrakta biljke gencijane (Gentiana lutea), odvraća od grickanja noktiju i trajno oslobađa od ove nehigijenske navike. Redovnom primenom, sprečava pucanje i listanje noktiju.

 

 

 

 

  • ekstrakt gencijane
  • ekstrakt propolisa
  • pantenol

Neugodan i gorak ukus gencijane (Gentiana lutea) odvraća od grickanja noktiju i trajno oslobađa od ove nehigijenske navike. Ekstrakt propolisa deluje antimikrobno i sprečava razvoj gljivičnih infekcija ispod površine nokatne ploče. Pantenol pomaže u regeneraciji osetljive kože oko noktiju i zarastanju bolnih, zadebljalih i upaljenih zanoktica. Grozozo kao podlogu sadrži specijalno formulisan gel koji omogućava bolji kontakt preparata sa kožom i noktima, postepeno oslobađanje delujućih supstanci, a time i produženo delovanje gela na mestu primene.

Preporučuje se:

  • za oslobađanje od loše navike grickanja noktiju
  • za zaštitu od razvoja gljivičnih infekcija
  • za sprečavanje pucanja i listanja noktiju

Uputstvo Grozozo gel 5g

Dodatne informacije

Težina 0.0104 kg
Dimenzije 1.7 × 2.7 × 10 cm
Povratak na vrh