Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Nail Protect gel protiv gljivica, 20ml

462,00 RSD

4 na zalihama

* Cene su izražene SA PDV-om

Dr Plant NailProtect gel protiv gljivica je formulisan na bazi efikasnih prirodnih antimikrobnih sastojaka u bioadhezivnoj gel podlozi. Sadrži inovativnu aktivnu supstancu na bazi estara mlečne kiseline dobijenih iz 100% prirodnih izvora u kombinaciji sa trietil citratom, prirodnim antibakterijskim sastojkom.

Proizvod sadrži i etarsko ulje čajnog drveta, prirodni antiseptik, bogatog sastava (monoterpeni, seskviterpeni, cineol…) što ga čini efikasnim u protiv bakterija i gljivica.

Zahvaljujući potvrđenoj efikasnosti u borbi protiv izazivača atletskog stopala, gljivica na noktima i pratećih neprijatnih mirisa, ova kombinacija aktivnih sastojaka predstavlja prirodnu alternativu različitim agresivnim sintetskim antimikrobnim sredstvima.

  • trietil citrat
  • etarsko ulje čajevca

Dr Plant NailProtect gel protiv gljivica sadrži inovativnu aktivnu supstancu na bazi estara mlečne kiseline u kombinaciji sa trietil citratom, prirodnim antibakterijskim sastojkom i etarsko ulje čajnog drveta, prirodni antiseptik, bogatog sastava (monoterpeni, seskviterpeni, cineol…), što ga čini efikasnim u protiv bakterija i gljivica.

Preporučuje se:

  • za svakodnevnu negu noktiju
  • kao pomoć u terapiji gljivičnih infekcija noktiju

Uputstvo Dr Plant NailProtect gel 20ml

Dodatne informacije

Težina 0.033 kg
Dimenzije 2.8 × 2.8 × 15.5 cm
Povratak na vrh