Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomint sprej za decu, antiseptični sprej za grlo 30ml

Propomint® sprej za decu, antiseptični sprej za grlo sadrži standardizovani ekstrakt propolisa + islandski lišaj + N-acetilcistein. 

Namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni i  kao pomoć kod prehlade i gripa, jer skraćuje dužinu trajanja bolesti i jača kompletan imunološki sistem organizma.

Standardizovani ekstrakt propolisa, sadržan u proizvodu, ublažava simptome koji prate upale grla i krajnika, nadraženo grlo i promuklost, suvi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti i slično. 

Islandski lišaj oblaže upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrela, ublažavajući na taj način suv, nadražajni kašalj, a može pomoći i u stanjima prehlade i gripa, praćenih kašljem i promuklošću.

N-acetilcistein sadržan u proizvodu, smanjuje viskoznost nakupljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa. Koristi se kao dodatak terapiji virusnih infekcija, sinuzitisa, bronhitisa i drugih oboljenja respiratornog trakta.

ne sadrži alkohol

sa ukusom meda i aromom spearmint-a

od 3. godine života

 

 

 

 

  • tečni hidroglicerinski ekstrakt propolisa (standardizovan na 12mg/ml polifenola)
  • suvi ekstrakt talusa islandskog lišaja (standardizovan na 30% polisaharida)
  • N-acetilcistein

Propolis sadržan u proizvodu je prirodna supstanca standardizovana na polifenole, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Poseduje izrazita antimikrobna i antiinflamatorna svojstva, te ublažava simptome koji prate upale grla i krajnika, nadraženo grlo i suvi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti i sl. Ima i antivirusno delovanje, zbog čega se koristi kao pomoć kod prehlade i gripa, jer skraćuje dužinu trajanja bolesti i jača kompletan imunološki sistem organizma.
Islandski lišaj sadrži polisaharide, koji oblažu upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrela, ublažavajući na taj način suv, nadražajni kašalj. Usninska kiselina koja je sastavni deo islandskog lišaja pokazuje antibiotska svojstva i upravo zbog toga se on smatra vrednim prirodnim antibiotikom, koji može pomoći u stanjima prehlade i gripa, praćenih kašljem i promuklošću.
N-acetilcistein je derivat proteinske aminokiseline L-cisteina i efikasno mukolitičko sredstvo. Deluje tako što smanjuje viskoznost nakupljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa. N-acetilcistein se preporučuje kao dodatak terapiji virusnih infekcija, sinuzitisa, bronhitisa i drugih oboljenja respiratornog trakta.

Preporučuje se kod:

  • upale grla i krajnika
  • prehlade i gripa
  • suvog i nadraženog grla
  • zapaljenja desni
  • tretiranja afti

Uputstvo Propomint sprej za decu

Dodatne informacije

Težina 0.0954 kg
Dimenzije 3.6 × 3.6 × 12 cm
Povratak na vrh