Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomint Islandski lišaj, 30 oribleta

Propomint® Islandski lišaj oriblete su formulisane na bazi propolisa, islandskog lišaja, vitamina C i pantotenske kiseline koji oblažu suvu i nadraženu sluznicu usta i grla i doprinose bržem oporavku kod upale grla, suvog kašlja i promuklosti. Ovi aktivni sastojci doprinose jačanju imuniteta i ispoljavaju povoljno delovanje kod kašlja povezanog sa prehladom i gripom, ali i kod kašlja izazvanog suvoćom sluzokože usta i ždrela. Dodatno, pospešuju zarastanje i regeneraciju usne sluznice, pa se oriblete mogu koristiti i kao pomoć u tretmanu afti i gingivitisa (upale desni).

Propomint® Islandski lišaj oriblete su prijatnog ukusa, obogaćene aromama nane i pomorandže. Ne sadrže šećer, pa nemaju negativan uticaj na zdravlje zuba i pogodne su za primenu kod dijabetičara.

  • Islandski lišaj
  • Propolis
  • Pantenol
  • Vitamin C

Islandski lišaj je važan za pravilnu funkciju respiratornog sistema i njegova primena rezultira ublažavanjem osećaja iritacije i grebanja grla i ždrela. Islandski lišaj se tradicionalno koristi za simptomatsku terapiju oralne i faringealne iritacije praćene suvim kašljem jer sadrži sluzi koje oblažu i štite sluznicu gornjih disajnih puteva, što dovodi do ublažavanja suvog kašlja.

Propomint® Islandski lišaj oriblete sadrže ekstrakt propolisa proizveden specijalnom, patentiranom M.E.D.® tehnologijom ekstrakcije. Standardizovani Propolis M.E.D.® ekstrakt ispoljava snažno antimikrobno, antioksidativno i antinflamatorno dejstvo, čime doprinosi sprečavanju razvoja infekcija. Propolis M.E.D.® poseduje potvrđenu antibakterijsku i antifungalnu aktivnost protiv gram-pozitivnih bakterija i gljivica uključenih u patogenezu dentalnog plaka, karijesa, oralne kandidijaze i inflamacije usne duplje.

Pantotenska kiselina (vitamin B5) ulazi u sastav koenzima A koji doprinosi održavanju pravilne funkcije sluzokože. Vitamin B5 stimuliše regeneraciju oštećene i iritirane sluzokože usta i desni i ublažava tegobe kod upala orofaringealne sluznice i promuklosti.

Vitamin C doprinosi pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C pospešuje stvaranje kolagena koji je značajan za pravilnu funkciju desni.

Propomint® Islandski lišaj oriblete se preporučuju:

  • Kod suvoće i iritacije sluznice usne duplje
  • Kod upale grla, prehlade i gripa
  • Kod suvog kašlja i promuklosti
  • Kod afti i drugih oblika stomatitisa
  • Za pravilnu funkciju respiratornog i imunog sistema

Uputstvo za upotrebu Propomint Islandski lišaj

Dodatne informacije

Težina 0.0544 kg
Dimenzije 2.8 × 5.5 × 10.2 cm
Povratak na vrh