Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomint eukaliptus 18 pastila

Propomint eukaliptus pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog delujućeg principa. Propolis zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Propomint eukaliptus pastile su obogaćene aromama eukaliptusa i mentola i daju prijatan osećaj svežine u grlu. Preporučuje se njihova primena kod bola u grlu, kašlja, infekcija i iritacija sluzokože usta i grla. U svom sastavu sadrže niskokalorijski zaslađivač steviju.

Mogu se koristiti i svakodnevno, u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha.

  • suvi ekstrakt propolisa (standardizovan na 10% flavonoida galangina)
  • steviol glikozidi
  • etarsko ulje eukaliptusa
  • kristali mentola

Standardizovani ekstrakt propolisa sadržan u pastilama, u potpunosti ispoljava sva pozitivna dejstva ovog pčelinjeg proizvoda, na ljudski organizam. Bogat lekovitim sastojcima, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Za jačanje kompletnog imunološkog sistema on je najbolje iz prirode, a tome u prilog govore i klinička ispitivanja, koja su na nekoliko konkretnih antibiotika dokazala, da su oni efikasniji kad se uzimaju s propolisom nego kad sami deluju. Propolis može biti potencijalni alergen, ali upotrebom standardizovanih ekstrakata, svedena je na minimum mogućnost pojave alergijskih reakcija.

Stevija je jedina prirodna zamena za šećer. To je ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana, bezbednija je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata na organizam.

Preporučuju se:

  • kod bola u grlu i kašlja
  • kod infekcija i iritacija sluzokože usta i grla
  • u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha

uputstvo Propomint eukaliptus pastile

Dodatne informacije

Težina 0.063 kg
Dimenzije 3.5 × 7.8 × 10.7 cm
Povratak na vrh