Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomint Bršljan, tdi 150g

Propomint® bršljan je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, na bazi ekstrakta propolisa, ekstrakta lista bršljana, tinkture timijana i vitamina C. Zahvaljujući efektima aktivnih sastojaka, Propomint® bršljan pruža pomoć kod upala gornjih disajnih puteva praćenih kašljem.  Delujući sastojci ekstrakta lista bršljana razređuju viskozni bronhijalni sekret, povećavaju prohodnost disajnih puteva i olakšavaju iskašljavanje.

Prijatnog je ukusa limuna.

  • Standardizovan ekstrakt propolisa
  • Bršljan
  • Timijan
  • Vitamin C

Ekstrakt lista bršljana zahvaljujući prisutnim aktivnim principima razređuju viskozni bronhijalni sekret, povećavaju prohodnost disajnih puteva i olakšavajući iskašljavanje.

Timijan doprinosi normalnoj funkciji respiratornog sistema i deluje umirujuće na usta i grlo. Predstavlja podršku kod iskašljavanja jer podstiče sekretornu aktivnost treplji epitela disajnih puteva i ispoljava antimikrobnu aktivnost.

U Propomint® bršljanu inkorporiran je ekstrakt propolisa proizveden specijalnom, patentiranom M.E.D.® tehnologijom ekstrakcije. Dobijeni propolis ekstrakt je standardizovan na polifenole, gde je za povoljne efekte na imuni sistem i zdravlje gornjih disajnih puteva najznačajniji prisutni polifenolni kompleks kvercetina, apigenina, pinobanksina, krisina, pinocembrina i galangina. Antibakterijsko, antioksidativno i antinflamatorno dejstvo Propolis M.E.D. ekstrakta je posebno korisno u prevenciji i tretmanu respiratornih infekcija.

Vitamin C doprinosi pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Propomint® bršljan se preporučuje:

  • Za lakše iskašljavanje
  • Kod upale sluzokože disajnih puteva
  • Kod bola i nadražene sluzokože grla
  • Kao pomoć kod pušačkog kašlja

Uputstvo za upotrebu Propomint Bršljan

Dodatne informacije

Težina 0.242 kg
Dimenzije 5 × 5 × 12 cm
Povratak na vrh