Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Primal – pomaže kod svih vrsta kašlja, 200 ml

Primal tečni dodatak ishrani sadrži biljne ekstrakte koje deluju na uporan kašalj, pomažu iskašljavanje i utiču na smirivanje upale sluzokože disajnih puteva. Jagorčevina pospešuje izlučivanje sluzi iz bronhija, razređuje gust bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje.

Koren belog sleza svojim sluznim komponentama umiruje nadraženu sluzokožu, oblažući je i sprečava njen kontakt sa iritirajućim agensima.

 

  • macerat belog sleza
  • tečni ekstrakt korena jagorčevine
  • tinktura cvasti kamilice

Primal tečni dodatak ishrani sadrži biljne ekstrakte koje deluju na uporan kašalj, pomažu iskašljavanje i utiču na smirivanje upale sluzokože disajnih puteva.

Jagorčevina pospešuje izlučivanje sluzi iz bronhija, razređuje gust bronhijalni sekret, olakšava disanje i iskašljavanje.

Koren belog sleza svojim sluznim komponentama umiruje nadraženu sluzokožu, oblažući je i sprečava njen kontakt sa iritirajućim agensima.

Etarsko ulje iz cveta kamilice, azulen, deluje na smirivanje upalnih procesa u sluzokoži bronhija.

Pomaže kod:

  • svih vrsta kašlja
  • upale grla, promuklosti i iritirane sluzokože grla
  • razređivanja gustog bronhijalnog sekreta

Uputstvo Primal tečni dodatak ishrani 200ml

Dodatne informacije

Težina 0.382 kg
Dimenzije 6 × 6 × 14 cm
Povratak na vrh