Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

MARISOL Sinusol sprej rastvor za nos, 50ml

hipertonični rastvor morske soli + ruzmarin + čajevac

MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos je medicinsko sredstvo koje na potpuno prirodan način pospešuje eliminaciju viška sekreta iz sinusa, poboljšava prohodnost gornjih disajnih puteva,  smanjuje osećaj bola i pritiska u predelu sinusa i olakšava disanje.

MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos čisti nosne šupljine, ublažava zapušenost nosa, bolove u sinusima i glavobolje povezane sa ovim simptomima.  Usled ovih efekata, doprinosi postizanju boljeg sna i smanjenju hrkanja. Takođe ispoljava povoljne efekte kod alergijskog rinitisa, ublažavajući simptome kao što su nazalna opstrukcija, kongestija i curenje iz nosa.

Disklejmer3

*Napomena: kako je online promet medicinskih sredstava u Srbiji zakonom ograničen, ovaj proizvod možete samo kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, kao i u ESENSA apotekama u Beogradu, na adresama Resavska 12 i Jurija Gagarina 81..

1 ml rastvora sadrži:

1 mg etarskog ulja ruzmarina , 0.5 mg etarskog ulja čajevca, 23 mg morske soli

 

Hipertonični rastvor morske vode (2,3% morske soli) smanjuje otok mukoznih membrana i omogućava dekongestiju gornjih disajnih puteva, smanjujući bolne senzacije. Dodatno, rastvor morske soli efikasno uspostavlja fiziološku funkciju sluzokože i pospešuje eliminaciju nepoželjnih čestica sa njene površine.

Etarska ulja ruzmarina i čajevca doprinose poboljšanju prohodnosti disajnih puteva i bržem oporavku kod infekcija sinusa, zahvaljujući njihovom snažnom antibakterijskom i antiinflamatornom delovanju. 

MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos se preporučuje:  

  • Kod akutnog i hroničnog sinuzitisa, rinosinuzitisa i alergijskog rinitisa
  • Za smanjenje bola i pritiska u predelu sinusa
  • Za smanjenje otoka sluznice nosa
  • Za vlaženje i pročišćavanje nosnih prolaza u cilju prevencije nastanka infekcije kod osoba koje su sklone problemima sa sinusima

 

Način upotrebe: Jednu do dve doze spreja aplikovati u svaku nozdrvu. Sprej se može koristiti dva do tri puta dnevno.

Dodatne informacije

Težina 0.076 kg
Dimenzije 4 × 4 × 13.5 cm
Povratak na vrh