Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Laxomanna oralni rastvor, 10 kesica x 15ml

LaxoManna je tečni dodatak ishrani u monodoznom pakovanju za decu i odrasle, formulisan na bazi laktuloze i mane – koncentrovanog soka dobijenog iz kore crnog jasena. Aktivni sastojci LaxoManne stimulišu rad creva i ostvaruju blago laksativno delovanje, bez pojave intestinalne iritacije i drugih neželjenih efekata.

 

Uspostavlja i održava pravilan ritam pražnjenja creva

Za odrasle i decu stariju od 3 godine

Bez veštačkih zaslađivača, boja i aroma

Za direktnu primenu ili rastvaranje u vodi, soku ili čaju

Aktivni sastojci

100 g sadrži:

1 kesica

(15 ml(18 g)) sadrži:

3 kesice sadrže:

Koncentrisani sok kore crnog jasena (Fraxinus ornus – Mana) (standardizovan na min. 85% manitola)

5,56 g

1 g *

3 g *

Laktuloza

18,5 g

3,3 g *

10 g *

 

Sastojci: prečišćena voda; laktuloza; zgušnjivač: glicerol; koncentrisani sok kore crnog jasena (Fraxinus ornus – Mana); zgušnjivač: ksantan guma; konzervans: kalijum sorbat; regulator kiselosti: limunska kiselina.

Mana je osušen sok dobijen zasecanjem kore stabla i grana crnog jasena koji može da doprinosi normalnom varenju, ubrzanju prolaska crevnog sadržaja kroz creva i normalnoj funkciji creva.

Laktuloza je disaharid koji se nakon oralne primene slabo resorbuje i do debelog creva dospeva u nepromenjenom obliku.

Laktuloza doprinosi ubrzanju prolaska crevnog sadržaja kroz creva. Koristan efekat se postiže konzumiranjem pojedinačne porcije od 10 g laktuloze dnevno.

LaxoManna se preporučuje za:

  • Uspostavljanje i održavanje pravilnog ritma pražnjenja creva
  • Održavanje normalne konzistencije i volumena stolice
  • Ublažavanje konstipacije (zatvora)

Način primene: Deca starija od 3 godine: 1 kesica dnevno. Odrasli: 3 kesice jedanput dnevno.

Sadržaj kesice se može popiti direktno iz kesice ili razblažiti u vodi, soku ili čaju. Tokom korišćenja proizvoda, važno je unositi dovoljne količine tečnosti u toku dana.

Napomene:  Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domaša male dece.

Upozorenja: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 3 godine, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 5 × 6.80 × 13.20 cm
Povratak na vrh