Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Esenbak direct ultra strong

EsenBak® Direct Ultra Strong sinbiotik dopinosi pravilnoj funkciji digestivnog sistema i posebno je koristan u slučaju akutne dijareje, bilo koje etiologije (infektivna dijareja, dijareja izazvana antibioticima iii drugim lekovima i terapijama, dijareja nastala usled nagle promene načina ishrane i slično).

Kako i koliko brzo vam EsenBak® Direct Ultra Strong može pomoći:

 1. Dan – 2 kesice
 2. Dan – 1 kesica
 3. Dan – 1 kesica
 4. Dan budite se bez dijareje 🙂

Glavne prednosti EsenBak® Direct Ultra Strong sinbiotika:

 • Rešava probleme sa stomakom u roku od 3 dana
 • 8 Probiotskih sojeva
 • 50 milijardi dobrih bakterija
 • 3 različita prebiotika
 • Prijatan ukus sa aromom brusnice

Prebiotici su su nesvarljivi oligosaharidi koji selektivno stimulišu rast i aktivnost „dobrih“ bakterija iz probiotika, što povećava šanse dobrih bakterija da prežive na putu do našeg stomaka. Taj put do stomaka najveći je problem kod svih probiotika, jer većina dobrih bakterija ne uspe na tom putu. Kod EsenBak® Direct Ultra Strong sinbiotika to nije slučaj jer pored čak 50 milijardi dobrih bakterija, tu su i prebiotici da osiguraju uspeh dobrih bakterija i njihov put do našeg stomaka.

8 PROBIOTSKIH SOJEVA

Snažna kombinacija 8 pažljivo odabranih i ispitanih probiotskih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus u dozi od 50 milijardi dobrih bakterija.

Proizvedeni specijalnom, patentiranom tehnologijom koja osigurava izuzetnu stabilnost, čime se ostvaruje snažno dejstvo i maksimalna efikasnost.

50 milijardi dobrih bakterija u samo jednoj kesici

8 Probiotskih sojeva iz 2 roda :

 • Bifidobacterium
 • Lactobacillus

EsenBak® Direct Ultra Strong sinbiotik deluje veoma brzo kod akutnih dijareja. Potrebno je samo 3 dana da se oslobodite simptoma dijareje:

 1. Dan – 2 kesice
 2. Dan – 1 kesica
 3. Dan – 1 kesica

 

 • infektivna dijareja
 • dijareja izazvana antibioticima iii drugim lekovima i terapijama
 • dijareja nastala usled nagle promene načina ishrane i sl.

Odrasli i deca starija od 6 godina:

Sadržaj kesice isprazniti direktno u usta, pustiti da se lagano otopi i progutati. Prvi dan uzeti dve kesice praška – jednu kesicu ujutru i jednu kesicu uveče.

Tokom naredna dva dana nastaviti sa uzimanjem samo jedne kesice dnevno.

Dodatne informacije

Težina 0.021 kg
Dimenzije 3.3 × 4.7 × 11.6 cm
Povratak na vrh