Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Khan antireumatski tigrov krem gel, 200ml

TRENUTNO NEDOSTUPNO U ONLINE SHOP-u

858,00 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i kod uganuća, iščašenja i istegnuća nastalih prilikom sportskih ili rekreativnih aktivnosti.

Zahvaljujući krem gel podlozi, Khan tigrov krem gel se može nanositi i lako razmazivati na sve delove tela, uključujući kosmate i eksponirane delove, ne ostavljajući masne tragove.

Marisol Disclaimer
  • 10% kamfor
  • 5% mentola
  • Etarska ulja eukaliptusa
  • Etarska ulja karanfilića

U primenjenoj koncentraciji mentol dilatira krvne sudove i pospešuje prokrvljenost kože, izazivajući osećaj hlađenja praćen blagim anestetičkim efektom. Stimulacijom nerava za percepciju hladnoće, uz istovremenu depresiju nerava za percepciju bola, mentol prvo prouzrokuje osećaj hladnoće, praćen kasnijim osećajem toplote.

Kamfor je predstavlja glavni sastojak etarskog ulja kamforovog drveta (lat. Cinnamomum camphora) i tradicionalno se koristi kod reumatskih bolova, mialgija i neuralgija. Topikalna primena kamfora pomaže kod smanjivanja bolova različitog porekla – kamfor poseduje analgetsko i anestetičko dejstvo. U koncentracijama većim od 3%, kamfor, primenjen bilo samostalno, bilo zajedno sa drugim rubefacijensima, stimuliše nervne završetke u koži i izaziva analgetski efekt, maskiranjem umereno ili jako izraženog bola

Pored mentola i kamfora,u Khan antireumatski krem gel inkorporirana su i etarska ulja eukaliptusa i karanfilića koja pospešuju cirkulaciju na mestu primene, ispoljavaju analgetsko i antiinflamatorno dejstvo i time dodatno doprinose olakšanju tegoba

Preporučuju se za:  

  • Za ublažavanje reumatskih i neuralgičnih bolova (kod osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, išijalgije, lumbaga, spondiloze)
  • Kod bolova i ukočenosti u mišićima i zglobovima
  • Za ublažavanje bolova kod povreda mekih tkiva i sportskih povreda (istegnuća, uganuća, nagnječenja)

Način upotrebe: krem gel naneti u tankom sloju na željeno mesto, na suvu i čistu kožu, i potom blago utrljati. Postupak se može ponoviti 2 – 3 puta u toku dana, po potrebi. Nakon svakog nanošenja, ruke treba dobro oprati.

Informacije možete dobiti besplatnim pozivom iz Srbije na broj: 0800 200 300 ili putem e-mail-a: informacije@esensa.rs 

Dodatne informacije

Težina 0.245 kg
Dimenzije 5.5 × 6.5 × 19.5 cm
Povratak na vrh