Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Herbal gel za desni sa hijaluronskom kiselinom, 5g

15 na zalihama

396,00 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

Herbal gel sa hijaluronskom kiselinom protiv zubobolje i za negu desni sadrži ekstrakt kamilice, etarska ulja nane i karanfilića, i hijaluronsku kiselinu. Gel je formulisan tako da na veoma brz i efikasan način ukloni zubobolju, bez obzira na uzrok njene pojave (zubobolja kao posledica karijesa ili oboljenja desni, zubobolja nastala usled izbijanja ili povrede zuba, bol u zubima kao reakcija na različite termičke, hemijske i mehaničke nadražaje).

Uzroci koji dovode do zubobolje vrlo često su i uzrok neprijatnog zadaha, utrljavanje Herbal gela sa hijaluronskom kiselinom na bolno mesto u značajnoj meri eliminiše ovu neželjenu pojavu.

  • hijaluronska kiselina
  • ekstrakt kamilice
  • etarsko ulje nane
  • etarsko ulje karanfilića

Hijaluronska kiselina je prirodan sastavni deo vezivnog tkiva, posebno desni, koji ubrzava regeneraciju i zarastanje oštećenog vezivnog tkiva zuba. Zahvaljujući antiinflamatornom delovanju, pomaže u akutnim stanjima parodontalne bolesti (gingivitis, parodontitis) i pruža trenutnu pomoć, ublažavajući simptome parodontalne bolesti.

Eugenol, etarsko ulje poreklom iz karanfilića, ispoljava antibakterijsko i antimikotičko dejstvo, a istovremeno deluje i kao prirodno sredstvo za smanjenje bola i trenutno olakšava zubobolju.

Ekstrakt cveta kamilice ima blago umirujuće i protivupalno dejstvo, dok etarsko ulje nane na mestu primene daje prijatan osećaj hlađenja.

Preporučuje se:

  • kao prva pomoć kod zubobolje
  • za smirenje upaljenih i oteklih desni
  • za regeneraciju oštećenih desni nakon vađenja, čišćenja ili popravke zuba
  • kod nadraženih desni zbog protetskih radova (fiksne ili mobilne proteze, krunice, mostova)

Uputstvo Herbal gel

Dodatne informacije

Težina 0.010 kg
Povratak na vrh