Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn, oralni sprej za odrasle, 30ml

DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn predstavlja savremen, brz i efikasan vid suplementacije vitamina D i cinka.

Vitamin D3 je neophodan za pravilno funkcionisanje organizma i naročiti doprinos daje jačanju imunog sistema, ali i brojnim drugim procesima u telu, poput održavanja zdravlja kostiju, mišića, srca i nervnog sistema.

Poznato je da vitamin D dobijamo iz sunčevih zraka, pa njihov nedostatak tokom zimskih meseci često dovodi i do nedostatka ovog vitamina, što se povezuje sa padom raspoloženja i imuniteta. Zbog toga je tokom meseci sa manje sunčanih sati mnogim ljudima neophodna suplementacija vitamina D3, a jedan od najefikasnijih preparata je D vitamin u spreju.

Oralni sprej za odrasle, DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn, sadrži holekalciferol, oblik vitamina D koji se najbolje apsorbuje i lipozomalnu formu cinka koja omogućava njegovu izuzetnu bioraspoloživost.

Sprej forma ovog preparata olakšava primenu i ubrzava apsorociju oralnim putem: zahvaljujući dobroj prokrvljenosti usne sluznice, vitamin D direktno dospeva u sistemsku cirkulaciju, zaobilazeći gastrointestinalni trakt. Time se izbegavaju moguće smetnje na nivou digestivnog sistema u vidu nadutosti, grčeva, zatvora, mučnine, abdominalog bola ili dijareje.

Zato je DevitIN savršen izbor za postizanje optimalnog nivoa vitamina D kod osoba sa digestivnim tegobama, kao i kod osoba koje imaju problem sa gutanjem tableta i kapsula, a ovaj preparat na bazi vitamina D možete poručiti i online, klikom na dugme „dodaj u korpu“.

Koje su namene oralnog D vitamina u speju DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn?

∙ Jačanje imuniteta u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija

∙ Jačanje kostiju, mišića, srca i nervnog sistema

∙ Smanjenje zapaljenskih procesa u telu

∙ Prevencija i tretman osteopenije, osteoporoze i osteomalacije

∙ Prevencija malignih oboljenja

∙ Poboljšanje stanja kod malapsorpcije masti, autoimunih oboljenja, dijabetesa, kardiovaskularnih i neurodegenerativnih bolesti i psorijaze

∙ Smanjenje komplikacija kod gojaznih i starijih osoba.

DevitIN kao brzo apsorbujući D vitamin u spreju za odrasle koristite jednom dnevno, nanošenjem dve doze: aplikovanjem ispod jezika ili na unutrašnju stranu obraza. Time dobijate preporučeni dnevni unos vitamina D (1000 UI) i 5mg cinka.

 • Praktičan i jednostavan za korišćenje
 • Može se koristiti nezavisno od obroka
 • Prijatan ukus maline
 • Ne sadrži šećer, pogodan za dijabetičare
 • Samo jedna bočica je dovoljna za više od 3 meseca svakodnevne primene
 • Vitamin D 1000 IU
 • Cink 5 mg

DevitIN D3 1000 IU + lipozomalni Zn, oralni sprej za odrasle sadrži holekalciferol, oblik vitamina D koji se najbolje apsorbuje i lipozomalnu formu cinka koja omogućava njegovu izuzetnu bioraspoloživost. Sadrži 1000 IU vitamina D i 5 mg cinka u dnevnoj dozi za snažan imunitet, jake kosti i mišiće, zdravo srce i nervni sistem.

Preporučuje se za:

 • postizanje snažnog imuniteta i jačanje odbrambenih sposobnosti organizma u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija,
 • smanjenje zapaljenskih procesa u telu,
 • prevenciju i tretman osteopenije, osteoporoze i osteomalacije,
 • povećanje mišićne snage,
 • prevenciju malignih oboljenja,
 • kod osoba sa malapsorpcijom masti, autoimunim oboljenjima, dijabetesom, kardiovaskularnim i neurodegenerativnim bolestima, psorijazom,
 • kod gojaznih i starijih osoba

 

Uputstvo DevitIN D3 1000 IU

Dodatne informacije

Težina 0.05 kg
Dimenzije 3.8 × 3.8 × 12 cm
Povratak na vrh