Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Anksitenin, L-teanin + ekstrakt pasiflore, 20 tableta

Anksitenin® tablete sadrže patentiran, klinički ispitan L-teanin (Suntheanine®) i ekstrakt pasiflore koji sinergističkim delovanjem ostvaruju anksiolitički efekat, doprinose postizanju stanja relaksiranosti i poboljšavaju kvalitet sna.

Anksitenin® tablete otklanjaju nemir, napetost i nervozu uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije. Anksiolitičko delovanje proizvoda praćeno je pozitivnim uticajem na kognitivne funkcije, jer Anksitenin® doprinosi poboljšanju pažnje i koncentracije.

Anksitenin® tablete ne dovode do pojave zavisnosti i ne ispoljavaju neželjena dejstva poput klasičnih anksiolitika.

L-teanin (Suntheanine®)

Suvi ekstrakt pasiflore (standardizovan na min 3,5% ukupnih flavonoida)

L-teanin, jedinstvena aminokiselina poreklom iz zelenog čaja, doprinosi pravilnoj funkciji i zdravlju nervnog sistema. L-teanin deluje opuštajuće na nervni sistem, smanjuje nivo stresa i poboljšava koncentraciju i kvalitet sna. Stimulišući stvaranje α moždanih talasa, L-teanin kreira stanje relaksacije, bez pojave neželjenih efekata. 

L-teanin ispoljava efekte na oslobađanje dopamina i serotonina, koji su veoma značajni za procese učenja i pamćenja. U istraživanjima je L-teanin pokazao uticaj na poboljšanje ovih sposobnosti.  

Delovanjem na specifične receptore u mozgu, L-teanin može uticati na smanjenje subjektivnog osećaja bola, što može doprineti ublažavanju predmenstrualnih simptoma.    

Ekstrakt pasiflore predstavlja prirodno sredstvo za smirenje koje podstiče opuštanje, bez sedativnog učinka. Ublažava uznemirenost, napetost i pojačanu razdražljivost izazvane stresom i ispoljava povoljne efekte kod nesanice.

Anksitenin® tablete se preporučuju za:

  • Otklanjanje nemira, napetosti i nervoze, uz potpuno očuvanje budnosti i koncentracije
  • Poboljšanje pažnje i koncentracije, kao i procesa pamćenja i učenja
  • Poboljšanje kvaliteta sna

Uputstvo Anksitenin tablete

Dodatne informacije

Težina 0.032 kg
Dimenzije 2.9 × 6 × 12 cm
Povratak na vrh