Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Vivident hijaluron sprej za negu i regeneraciju desni, 30 ml

Vivident hijaluron sprej sadrži hijaluronsku kiselinu visoko molekularne mase u obliku natrijum- hijaluronata u koncentraciji 0,2% i pantenol. Prijatan ukus postignut je dodavanjem spearmint arome. Vivident hijaluron sprej ublažava upalu, umiruje iritirane i otečene desni, podstiče regeneraciju oštećenog tkiva nakon stomatoloških intervencija. Namenjen je deci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod ne sadrži šećer, već zaslađivač sorbitol, pa je bezbedan za primenu kod dijabetičara.

  • 0,2 % Natrijum-hijaluronat
  • Pantenol

Hijaluronska kiselina, je prirodni sastavni deo vezivnog tkiva, posebno desni, koji ubrzava regeneraciju i zarastanje oštećenog vezivnog tkiva. Zahvaljujući antiinflamatornom delovanju, pomaže u akutnim stanjima parodontalne bolesti (gingivitis, parodontitis) i pruža trenutnu pomoć, ublažavajući simptome parodontalne bolesti. Efikasna je kao podrška mehaničkoj terapiji parodontitisa. Lokalno primenjena pokazuje dobre rezultate, jer smanjuje osećaj zatezanja mekog tkiva usne duplje koji traje i do 4 sata.
Pantenol (provitamin B5) smanjuje inflamaciju, regeneriše i štiti desni.

  • ublažava upalu
  • podstiče regeneraciju i
  • umiruje iritirane i otečene desni

Uputstvo Vivident hijaluron sprej za negu i regeneraciju desni, 30 ml

Dodatne informacije

Težina 0.054 kg
Dimenzije 3.6 × 3.6 × 12 cm
Povratak na vrh