Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Prostacel Forte kapsule za očuvanje zdravlja prostate a30

Akcija!

TRENUTNO NEDOSTUPNO U ONLINE SHOP-u

950,40 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

ProstaCel Forte kapsule su formulisane na bazi biljnih ekstrakta ploda patuljaste palme, korena koprive i ploda babinog zuba, koji sinergističkim efektom doprinose boljem funkcionisanju urinarnog trakta. Zahvaljujući delovanju tri aktivna sastojka, ProstaCel Forte kapsule doprinose očuvanju zdravlja prostate, pomažu kod učestalog, bolnog i otežanog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kao i kod smanjene potencije.

  • suvi ekstrakt ploda patuljaste palme
  • suvi ekstrakt korena koprive
  • suvi ekstrakt ploda babinog zuba

Plod patuljaste palme (Serenoa repens) poboljšava protok urina, smanjuje blokadu prilikom uriniranja i ima uroantiseptički efekat. Koristi se u terapiji benigne hiperplazije prostate, tip I i tip II. Deluje tako što inhibira delovanje testosterona na prostatu, sprečavanjem vezivanja dihidroksi testosterona (DHT) za androgene receptore, što dovodi do sprečavanja rasta prostate. Takođe, smanjuje prekomernu propustljivost krvnih sudova na ciljnim mestima i na taj način smanjuje naticanje prostate.

Kopriva (Urtica dioica) sadrži sterole, glikoproteine, flavonoide, organske kiseline, amine, tanine i etarsko ulje. Deluje antiinflamatorno, inhibirajući dejstvo proteolitičkog enzima (HLE), odgovornog za upalne procese urogenitalnog trakta. Kao prirodni urinarni antiseptik i diuretik, našla je primenu u terapiji čestog mokrenja, kod faze I-II adenoma prostate, i kao pomoć kod benigne hiperplazije prostate.

Plod babinog zuba (Tribulus terrestris) se u tradicionalnoj medicini koristi kao afrodizijak. Hemijski sastav ove biljke ogleda se u visokom sadržaju saponina, polisaharida i sterola. Jedan od glavnih aktivnih sastojaka je protodioscin, saponin koji stimuliše seksualne performanse i može se koristiti za niz seksualnih poremećaja. Pomaže u regulisanju nivoa seksualnog nagona, povećavajući procenat slobodnog testosterona kod muškaraca, deluje na povećanje libida i kao stimulans spermatogeneze. Plod babinog zuba se preporučuje kao nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan način povećava proizvodnju vlastitog testosterona.

Preporučuju se:

  • za očuvanje zdravlja prostate
  • za normalno funkcionisanje urinarnog sistema
  • u terapiji benigne hiperplazije prostate
  • kod smanjene potencije

Uputstvo ProstaCel Forte kapsule

Povratak na vrh