Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

MARISOL HYPERTONICA 3% sterile

Sterilni rastvor natrijum hlorida 3%, bez konzervansa, u pojedinačnim ampulama čija je upotreba higijenski pouzdana i jednostavna. Koncentracija ovog rastora veća je od koncentracije soli u tkivima, pa se ove ampule mogu koristiti kao prirodan dekongestiv. Usled osmotskog delovanja sadržaj ampula „povlači“ vodu iz otečenih delova i omogućava olakšano disanje. Ampule se mogu koristiti kod svih starosnih grupa za terapiju inhalacijom (sa bilo kojom vrstom inhalatora) ili lokalno, za tretman nazalne kongestije.

Disklejmer3

*Napomena: kako je online promet medicinskih sredstava u Srbiji zakonom ograničen, ovaj proizvod možete samo kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, kao i u ESENSA apotekama u Beogradu, na adresama Resavska 12 i Jurija Gagarina 81..

  • Sterilni rastvor natrijum hlorida 3 %

Hipertonični rastvor deluje tako što kida jonske veze sluzi i tako smanjuje viskozitet sekreta i apsorbuje vodu iz sluzokože i submukoze smanjujući otok zidova respiratornog trakta. Podstiče refleks kašlja i izbacivanje sekreta čime se eliminiše bronhijalna sluz i smanjuje opstrukcija respiratornog trakta. 

Marisol Hypertonica 3% sterile ampule i terapija inhalacijom:

  • indikovana kod pacijenata svih starosnih grupa koji boluju od: bronhiolitisa, akutnog bronhitisa, cistične fibroze i hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP)
  • indikovana je samostalna ili primena uz druge proizvode za inhalaciju, gde predstavlja pomoćno sredstvo u inhalacionoj smeši

Marisol Hypertonica 3% sterile ampule i tretman nazalne kongestije:

  • za aktivno uklanjanje nakupljene sluzi i čišćenje nosne šupljine
  • u slučajevima otoka sluzokože nosa kod rinitisa i rinosinuzitisa
  • za sprečavanje sekundarnih ORL infekcija i komplikacija

Uputstvo MARISOL HYPERTONICA 3% sterile

Dodatne informacije

Težina 0.205 kg
Dimenzije 7.5 × 10.5 × 8.0 cm
Povratak na vrh