Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Grozozo Strong gel protiv grickanja noktiju, 5g

Zbog svog gorkog ukusa koji potiče od vodenog rastvora Denatonijum benzoata i ekstrakta biljke Gentiana lutea, Grozozo strong gel efikasno pomaže u odvikavanju korisnika od loše navike grickanja noktiju, koja nije samo estetski već može da postane i zdravstveni problem. Grickanjem noktiju može doći do razvoja infekcije na prstima, ali i u samoj usnoj duplji.

U Grozozo strong gelu kao zgušnjivač se koristi Carbomer, koji je nemastan i kao takav omogućava brzo upijanje gela na mestu primene. Pantenol i ekstrakt propolisa predstavljaju negujuće sastojke. Pantenol pomaže u regeneraciji osetljive kože oko noktiju. Ekstrakt propolisa hrani kožu oko noktiju čineći je mekom i elastičnom.

  • ekstrakt gencijane
  • denatonijum benzoat
  • ekstrakt propolisa
  • pantenol

Neugodan i gorak ukus gencijane (Gentiana lutea) Denatonijum benzoata odvraća od grickanja noktiju i trajno oslobađa od ove nehigijenske navike. Ekstrakt propolisa deluje antimikrobno i sprečava razvoj gljivičnih infekcija ispod površine nokatne ploče. Pantenol pomaže u regeneraciji osetljive kože oko noktiju i zarastanju bolnih, zadebljalih i upaljenih zanoktica. Grozozo  Strong gel protiv grickanja noktiju kao podlogu sadrži specijalno formulisan gel koji omogućava bolji kontakt preparata sa kožom i noktima, postepeno oslobađanje delujućih supstanci, a time i produženo delovanje gela na mestu primene.

GROZOZO STRONG gel:

  • Pomaže u odvikavanju od grickanja noktiju i zanoktica
  • Sprečava pucanje i listanje noktiju, kao i stvaranje zanoktica
  • Za lepe i negovane nokte i njihov zdrav rast
  • Potpuno bezbedan preparat za decu i odrasle

Način upotrebe: Naneti tanak sloj gela na nokatnu ploču i deo kože oko nokta, više puta u toku dana.

Dodatne informacije

Težina 0.0104 kg
Dimenzije 1.7 × 2.7 × 10 cm
Povratak na vrh