Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Mammy melem za bradavice 20ml

Dr Plant Mammy Melem za bradavice ublažava bolne i ispucale ragade na bradavicama dojilja, koje brze zarastaju zahvaljujući biljnim uljima i pantenolu, sastojcima koji su bezbedni za mamu i bebu.

Bioadhezivna podloga sa lutrolom, obezbeđuje duži i bolji kontakt delujućih supstanci i površine kože, što rezultira brzom epitelizacijom i prijatnim osećajem nakon nanošenja.

Kontinuiranom primenom u trudnoći melem sprečava pucanje bradavica do kojeg dolazi usled naglog rasta dojki u trudnoći i početku dojenja.
Melem sadrži birani kompleks prirodnih ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavanju kože nežnom, vitalnom i zdravom.

Ne sadrži parabene, bez ukusa je i mirisa.
Bezbedan i za mame i za bebe.

 

  • pantenol
  • palmino ulje
  • kokosovo ulje
  • bioadhezivna podloga sa lutrolom

Melem sadrži kompleks prirodnih ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavanju kože nežnom, vitalnom i zdravom. Palmino ulje je bogato hranljivim materijama koje ubrzavaju proces obnavljanja kože. Kokosovo ulje se brzo apsorbuje, hidrira kožu i prirodno je bogato vitaminima A i E i esencijalnim masnim kiselinama. Pantenol ispoljava epitelizirajući efekat, regeneriše blaža oštećenja kože i pruža joj dodatnu hidrataciju, čineći je nežnom, elastičnom i zdravom.

Preporučuje se:

  • trudnicama, kako bi se sprečilo pucanje bradavica do kojeg dolazi usled naglog rasta dojki u trudnoći
  • dojiljama, za ublažavanje bolnih i ispucalih ragada na bradavicama

Uputstvo Mammy melem za bradavice 20ml

Dodatne informacije

Težina 0.033 kg
Dimenzije 3 × 3 × 14 cm
Povratak na vrh