Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Burra Striex&Tattoo body cream, 200ml

BURЯA Striex & Tattoo je krem jedinstvene formulacije na bazi revolucionarnog sastojka ekstrakta biljke Bulbine Frutescens, kao i pantenola, ši butera, kakao butera, E vitamina. Namenjen je prevenciji nastanka i tretiranju već nastalih strija. Predstavlja idealan tretman za negu kože tela i nakon tretmana tetovaža, kako bi održala postojanost unetog pigmenta u kožu i pružio dubinsku hidrataciju. Ubrzava proces regeneracije vezivnog tkiva kože već nakon prvog aplikovanja. Osim što doprinosi umanjenju strija na tretiranim regijama, nakon nanošenja krema struktura i tonus kože su znatno bolji. Savetuje se i preporučuje kao preventivna nega kože tela trudnica, dojilja i adolescenata, a ne samo kao tretman uklanjanja postojećih strija.

  • Bulbine Frutescens Leaf Juice
  • pantenol
  • ši buter
  • kakao buter
  • E vitamin

Bulbine Frutescens Leaf Juice je kolagen booster, pa ubrzava proces regeneracije i obnavljanja vezivnog tkiva kože već nakon prvog aplikovanja. Aktivira sintezu pro kolagena, stvarajući nov kvalitetan kolagen. Lekovita svojstva soka ove biljke su naučno dokazana. Ova aktivna komponenta u kremu poboljšava svojstva kožne barijere i metabolizam ćelija, olakšava transport vode i glicerola u bazalnom sloju epiderma, smanjujući gubitak vode u potkožnom tkivu, čime povećava hidrataciju, čvrstinu i elastičnost kože. Pantenol doprinosi vezivanju vode u ćelijama, zbog čega pospešuje dubinsku hidrataciju tkiva. Deluje antiinflamatorno i smiruje upalne procese na koži. Ši buter i kakao buter deluju emolijentno na kožu i štite je od isušivanja i nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Vitamin E kao snažan antioksidans, štiti ćelije kože od oštećenja i fotostarenja. Obnavljajući hidrolipidni film na površini kože, udruženim delovanjem aktivni sastojci dodatno ishranjuju kožu. Krem poboljšava oksigenaciju, dovodi do bolje ishrane tkiva i stimuliše sintezu kolagena. Ostavlja veoma prijatan osećaj na koži i komforan je za tretiranje strija koje su zahvatile veću regiju.

Preporučuje se:    

  • Za dubinsku hidrataciju kože tela u cilju prevencije strija i ublažavanja već postojećih
  • Nakon tetoviranja kože za održavanje postojanosti unetog pigmenta
  • Za negu kože trudnica i dojilja
  • Za poboljšanje elastičnosti kože
  • Za negu kože kod varijacija u telesnoj masi – mršavljenje, gojaznost

Uputstvo BURЯA Striex & Tattoo krem

Dodatne informacije

Težina 0.236 kg
Dimenzije 5.2 × 6.2 × 19.5 cm
Povratak na vrh