Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Burra Eye lifting roll-on serum za intenzivnu negu regije oko očiju, 12ml

BURЯA Eye Lifting serum roll-on formulisan je na bazi  hijaluronske kiseline, beta-glukana, cvetnog meda, ekstrakta cveta divljeg kestena, vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina iz crvenih algi, peptida i ekstrakta alge Euglene Gracilis, koji su inkorporirani u lipozome na bazi biljnih fosfolipida i ceramida. Kompleks svih sastojaka kontinuiranim oslobađanjem unapređuje fiziološke procese i normalizuje apsorpciju vode u dubljim slojevima kože. Efikasnost preparata ispoljava se odmah nakon primene. Nanošenjem proizvoda roll-on kuglicom, postiže se trenutno vidljiv lifting efekat, jača vezivno tkivo kože, poboljšava hidratacija, čvrstina i elastičnost, podstiče limfna drenaža. Proizvod primetno otklanja podočnjake i umor kože lica. Smanjuje već postojeće fine linije oko očiju i popunjava duboke bore u predelu oko očiju i usana. Podstiče sintezu kolagena i elastina na ćelijskom nivou i intenzivno deluje na sprečavanje nastanka novih bora. Preparat ne sadrži parabene, niti mineralna ulja i namenjen je za tretman zrele kože žena i muškaraca.

 • Porphyridium cruentum
 • Hijaluronska kiselina
 • Beta-glukan
 • Ekstrakt cveta divljeg kestena
 • Palmitoil tetrapeptid i Palmitoil Oligopeptid
 • Pululan
 • Lipozomi

Efikasnost delovanja preparata, ispoljava se odmah nakon primene. Nanošenjem seruma roll on kuglicom, postiže se trenutno instant lifting efekat, tretman limfne drenaže i produžene hidratacije u dubljim slojevima kože. Umanjuju se prethodno vidljivi podočnjaci. Ovako formulisana zaštitna nega, ten čini trenutno blistavim, osvežava i čuva vitalnost zahtevne zrele kože. Kontinuiranim oslobađanjem svih aktivnih sastojaka unapređuju se fiziološki procesi kože i normalizuje apsorpcija vode u ćelijama. Već nakon samo jednog nanošenja seruma postiže se duboka hidratacija, efikasna zaštita tanke i osetljive regije kože oko očiju, ublažavaju se mimične bore. Koža je vidljivo mekša i blistavija. Peptidi stimulišu normalne metaboličke procese i sintezu važnih strukturnih proteina kože. Svoja regenerativna svojstva preparat ispoljava kod fotoostarele kože, intenzivno nadoknađujući hidrataciju, elastičnost, čvrstinu, dok redovnim korišćenjem otklanja postojeće bore i smanjuje potencijal za stvaranje novih. Udruženim delovanjem sastojaka dolazi do punjenja postojećih bora i učvršćivanja kože već nakon 5 minuta od aplikovanja seruma, čime se postiže vidljiv efekat ispravljanja bora i svež izgled kože. Tuba sa roll-on kuglicom omogućava direktno i jednostavno nanošenje preparata. Za još bolje rezultate nakon upotrebe seruma preporučuje se nanošenje BURЯA antirid krema, a zatim BURЯA dnevnog ili BURЯA noćnog krema.

Preporučuje se za:

 • trenutno vidljiv lifting efekat
 • otklanjanje finih i dubokih bora kože lica
 • otklanjanje podočnjaka
 • hidrataciju kože i podsticanje limfne drenaže
 • regeneraciju umorne kože lica
 • zaštitu tanke i osetljive kože lica oko očiju i usana

Uputstvo BURЯA Eye Lifting serum roll-on

Dodatne informacije

Težina 0.025 kg
Dimenzije 3 × 3 × 11.2 cm
Povratak na vrh