Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on, 50ml

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je repelent koji laboratorijski dokazano štiti od komaraca iz roda Aedes koji su upravo prenosnici virusa Zapadnog Nila.

Predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) preporučuje kao izuzetno efikasan i potpuno bezbedan repelent protiv uboda insekata namenjen celoj porodici, te Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on mogu bezbrižno koristiti i deca starija od 6 meseci.

Primena putem roll-on aplikatora omogućava ekonomičnije nanošenje manje količine proizvoda na željene površine na koži, nakon čega na koži ostaje veoma prijatan osećaj, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane.

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je potpuno bezbedan za primenu na suncu. Takođe, jedna od prednosti ikaridina je upravo ta što je bezbedan za tkanine (ukoliko dođe do slučajnog kontakta), ne utiče na strukturu laka za nokte i inertan je u kontaktu sa različitim vrstama plastike (ne menja im izgled i strukturu).

  • ikaridin (20%)
  • pantenol
  • vitamin E
  • etarsko ulje pitome nane

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on protiv uboda insekata pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje. Formulisan je na bazi 20% ikaridina, izuzetno efikasnog i bezbednog repelenta, te je Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on namenjen celoj porodici. Nakon primene na mesta koja želite da zaštitite od uboda i ujeda insekata, ostaje veoma prijatan osećaj na koži, zahvaljujući formulaciji obogaćenoj pantenolom, vitaminom E i etarskim uljem pitome nane.

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on je potpuno bezbedan za primenu na suncu.

Takođe, jedna od prednosti ikaridina je upravo ta što je bezbedan za tkanine (ukoliko dođe do slučajnog kontakta), ne utiče na strukturu laka za nokte i inertan je u kontaktu sa različitim vrstama plastika (ne menja im izgled i strukturu).

  • Dugotrajna zaštita od komaraca, krpelja i muva i do 5 sati, ili duže uz ponovno nanošenje
  • Bezbedan za decu stariju od 6 meseci i odrasle
  • Bezbedan za primenu na suncu
  • Bezbedan za tkanine, plastiku i lak za nokte
  • Brza i precizna aplikacija
  • Pogodan za putovanja

Pomoću roll-on aplikatora ravnomerno naneti na delove kože koje želite da zaštitite. Ukoliko želite da nanesete proizvod na lice, nanesite ga prvo na dlanove, a potom na kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju i usta. Koristiti po potrebi, jednom do dva puta dnevno. Za produženo delovanje ponoviti nanošenje.

Dodatne informacije

Težina 0.077 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 10 cm
Povratak na vrh