Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Pulmint Sinusol tečni dodatak ishrani, 150g

Pulmint Sinusol je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, na bazi biljnih ekstrakata južnoafričke muškatle, crne zove i lipe, sa dodatkom bromelaina i vitamina C. Pulmint Sinusol je obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. 

✔ Za olakšavanje iskašljavanja

✔ Za normalnu funkciju respiratornog i imunog sistema

Sastojci: zgušnjivač – maltitol sirup; prečišćena voda; zgušnjivač –  glicerol; suvi ekstrakt ploda zove; bromelain; L-askorbinska kiselina; suvi ekstrakt cveta lipe; suvi ekstrakt korena južnoafričke muškatle; konzervans – kalijum sorbat; aroma.

  • Plod zove doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.
  • Cvet lipe doprinosi normalnoj funkciji respiratornog trakta, normalnoj funkciji imunog sistema i može da doprinosi normalnom iskašljavanju.
  • Koren južnoafričke muškatle doprinosi normalnoj funkciji respiratornog trakta.
  • Bromelain je kompleksna mešavina proteaza iz ploda ili stabljike ananasa.

Pulmint Sinusol se preporučuje:

  • Za olakšavanje iskašljavanja
  • Za normalnu funkciju respiratornog i imunog sistema
  • Kod upale sinusa 
  • Za sprečavanje i smanjenje trajanja virusnih infekcija gornjeg respiratornog trakta

Deca od 3 do 6 godina: Dva puta dnevno po 1 kafena kašika (5 ml), pre obroka, uz nadzor lekara.

Deca od 6 do 12 godina: Tri puta dnevno po 1 kafena kašika (5 ml), pre obroka.

Odrasli i deca starija od 12 godina: Dva puta dnevno po 1 supena kašika (15 ml), pre obroka. 

Primena Pulmint Sinusol-a se preporučuje u periodu od 7-14 dana. Nakon prestanka simptoma, nastaviti sa uzimanjem tokom još 2-3 dana.  Pre upotrebe promućkati.

Napomene:  Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Zbog prisustva sastojaka prirodnog porekla, može doći do pojave taloga, što ne utiče na kvalitet proizvoda. Čuvati van domašaja male dece.

Upozorenja: Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 3 godine, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Osobe koje su na terapiji antikoagulantnim i antitrombotskim lekovima, kao i antibioticima (tetraciklin i amoksicilin), treba da uzimaju proizvod na bazi bromelaina uz veliki oprez i konsultaciju sa lekarom. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C. Nakon prvog otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti ga u roku od dva meseca.

Dodatne informacije

Težina 253 kg
Dimenzije 5.1 × 5.1 × 12.3 cm
Povratak na vrh