Vaš saveznik u borbi protiv peruti – Burra šampon

Blog Burra Sampon 4Ono što ćemo prvo primetiti na ženi je svakako njena kosa, posebno ako je zdrava i negovana. Na njeno stanje utiče niz faktora, pa tako kada smo pod stresom, kosa opada i gubi sjaj; kada se osećamo dobro, to se takođe reflektuje na našu kosu – ona brže raste a izgleda zdravo i lepo.

Važno je da ne zaboravimo da je prioritet uticati na faktore koji kosu čine slabom, nego samo pokušavati da se rešimo posledica. Ipak, neke od njih znaju da budu prilično uporne i dosadne a perut je svakako jedna od njih. Naša preporuka za rešenje ovog problema je Burra šampon protiv peruti i za jačanje kose – on će dubinski očistiti kosu i učiniti da kažete zbogom peruti.

Blog Burra Sampon 2

Burra šampon nežno uklanja nečistoće i formiranu perut sa glave, vraća uravnoteženu Ph vrednost koži, pa umanjuje pojavu svraba sa kože glave i kose. Njegova blaga formulacija umiruje iritacije na koži glave a posebni agensi daju kosi zdrav sjaj, volumen i mekoću.

Blog Burra Sampon 5Kako Burra šampon deluje?

Svaki od sastojaka je odabran sa posebnom pažnjom, te je BURЯA šampon formulisan na bazi supstance pirokton olamin, voćnih kiselina, biotinoyl tripeptide-1, apigenina, proteina, magnezijum hlorida, salicilne, jabučne i oleanolinske kiseline. 

  • Glavni sastojak Pirokton olamin,deluje antiseboreično i smanjuje potencijal za nastajanje peruti, dok voćne kiseline odstranjuju izumrle i pomažu stvaranje novih zdravih ćelija kože glave.
  • Biotinoil tripeptid-1stimuliše metabolizam ćelija kose i kože, ubrzava rast i jača koren kose. Poboljšava elastičnost i volumen kose
  • Biljni proteini poreklom iz semena slatkog badema čine kosu mekom i zdravom. Sprečavaju lomljenje i opadanje kose, povećavajući njen sjaj, kontrolišu nastajanje peruti, dok istovremeno nežno uklanjaju nečistoće i formiranu perut sa kože glave i kose. 
  • Salicilna kiselina odstranjuje formirane ljuspice sa kože glave, razmekšava i uklanja perut dok jabučna kiselina štiti kosu od oštećenja i obezbeđuje dodatni sjaj i mekoću. 
  • Oleanolinska kiselinaporeklom iz lista masline smanjuje opadanje kose i ubrzava njen rast
  • Magnezijum hloridumiruje kožu glave

Kosa će ponovo početi da raste

Ovo je od posebne važnosti za svaku ženu – rast kose se značajno popravlja u prvih šest nedelja korišćenja šampona! Prekomeran rast gljivica biće suzbijen, smanjujući tako potencijal za stvaranje nove peruti i mašćenje kože glave.

Recite DA jakoj kosi bez peruti!