Sveži i mirišljavi tokom celog dana

Pazuh Burra DezodoransZa letnji period karakteristične su visoke temperature pa su česte pojave krugovi od znoja ispod pazuha. Znoj sam po sebi nema miris, ali kada se spoji sa bakterijama na koži ili kosi, proteini i masne kiseline, on postaje neprijatan.

Ipak, normalno je znojiti se intenzivnije leti jer se telo na taj način hladi ali vlažna odeća i dlanovi mogu doprineti lošem osećaju i uticati na naše samopouzdanje, iako smo objektivno čisti.

U daljem tekstu sledi par trikova i saveta koji će Vam pomoći da duže održite osećaj svežine:

Svakodnevna higijena se podrazumeva. Prilikom tuširanja koristite mlaku vodu kako bi podigli nivo vaše energije, kako bi smanjili umor i pospešili koncentraciju.

Koristite odgovarajući dezodorans. Prilikom odabira, obratite pažnju na sastojke proizvoda. Važno je da ne sadrži parabene, aluminijum i alkohol, kako ne bi poremetili fiziološke procese znojenja a ujedno se zaštitili od neprijatnih mirisa.

BURЯA Natural mineral deodorant roll-on brzo se suši na koži, ne lepi se, efikasan je, bezbedan, na bazi sode bikarbone, ekstrakta aloje i hamemelisa, minerala i morske soli – pružiće Vam dugotrajan osećaj svežine.

Burra Dezedorans Pazuh Devojkaa

Vodite računa o materijalima koje oblačite leti jer oni koji su prirodni (pamuk, lan) smanjuju znojenje, doprinose dobrom osećaju i drugačije upijaju mirise. Ono što je bitno jeste da odeću treba oblačiti na čisto telo.

Začinjena hrana i kofein intenziviraju mirise pa se oni razlikuju kod različitih nacija u zavisnosti od toga koja hrana je dominantna u njihovoj ishrani. Neutralniji i blaži miris kože se postiže odabirom zdravije hrane, voća i povrća u što većim količinama. Zdrava ishrana će doprineti boljem subjektivnom osećaju i bolje ćete podnositi visoke temperature.

Malo osveženja povremeno je dobra ideja pa možete nositi sa sobom flašicu vode, voće i vlažne maramice. Voće i povrće su prirodni hidratori (posebno krastavac, lubenica, kupus), jer sadrže od 60 do 95 odsto vode. Vlažna maramica će vam pružiti trenutno osveženje, voda će uticati na regulisanje telesne temperature, sprečićete dehidrataciju a Vaša koža će biti nežnija i lepša.

Prirodom protiv neprijatnih mirisa!