Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

EsenBak probiotik + kalcijum kapsule

2 na zalihama

547,80 RSD

* Cene su izražene SA PDV-om

EsenBak® Pro&Byo Kalcijum je probiotski preparat na bazi 7 bakterijskih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus koji doprinose formiranju zdrave intestinalne mikroflore, sprečavaju rast patogenih bakterija i jačaju imunitet.

Pakovan u posebne vegetarijanske Vcaps® kapsule visokog kvaliteta koje pružaju superiornu zaštitu od vlage i temperature.

Esenbak kalcijum kapsule sadrže probiotski blend u kojem procentualno dominira patentirani probiotski soj Lactobacilus Plantarum DSM 6595 za koji čak 7 kliničkih studija i 28 publikovanih radova, pokazuje da:

  • preživljava prolaz kroz gastrointestinalni trakt bez potrebe za dodatnom zaštitom i da nakon primene ostaje prisutan u crevima i do 11 dana
  • poboljšava nutritivni status crevnih ćelija i doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema
  • poseduje direktnu antimikrobnu aktivnost prema patogenima kao što su Listeria, Escherichia coli, Yersinia i Shigella
  • onemogućava prolaz patogena u krvotok

KALCIJUM doprinosi pravilnoj funkciji enzima za varenje i pomaže ostvarivanju pune katalitičke aktivnosti digestivnih enzima.

INULIN kao prebiotska komponenta, doprinosi razvoju korisnih bakterija u kolonu, čime se ostvaruje pozitivan zdravstveni efekat. lnulin pospešuje apsorpciju kalcijuma i pomaže ostvarivanju pune katalitičke aktivnosti digestivnih enzima.

1 kapsula sadrži:

  • 34 milijarde bakterija iz 7 bakterijskih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus
  • Kalcijum
  • Inulin

EsenBak® Pro&Byo Kalcijum deluje preventivno kod problema sa varenjem kao i kod dijareje

Efikasno otklanja stomačne tegobe i poboljšava varenje

Obrasli  I deca starija od 6 godina: Popiti 1 kapsulu dnevno, sa čašom vode.

Dodatne informacije

Težina 0.02 kg
Dimenzije 0.2 × 0.7 × 1.1 cm
Povratak na vrh