Nega kože vrata i dekoltea

Svaki tip kože zahteva poseban pristup nege u estetskom, ali iznad svega u zdravstvenom smislu. Već posle 30. godine života, potrebno je početi i sa anti age tretmanom nege kože vrata i dekoltea, kako bismo podržali prirodni ritam njenih funkcija.

Posmatrajući čistu i snažnu energiju prirode oko nas, koja se tako lako obnavlja sama od sebe i opet nam se nesebično nudi, zaključujemo da je i naša koža na isti način spremna na kompromis. Između godina i težnje za lepotom mladosti, samo smo na korak do željenog rezultata – harmonije fizioloških procesa kože. Danas se to jednostavno može postići uz pomoć aktivne supstance Majestem, koja je ekstrahovana iz matičnih ćelija biljke Runolist.

Korišćenjem anti age krema na bazi Majestema, započnite dan i nahranite kožu vrata i dekoltea uveče. Ovakav tretman sprečava gubitak vlage, jača i balansira prirodni hidrolipidni film kože. Omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži lica, vrata, dekoltea i grudi. Majestem vraća čvrstinu i elastičnost kože, jer omogućava bolju produkciju kolagenih, elastičnih i retikulinskih vlakana, štiteći integritet kože.   
 
Redovnom i pravilnom upotrebom ovakvog preparata, regeneracija će se dešavati u skladu sa prirodnim procesima kože, ali i sa trenutnim efektom njegove formulacije, koji će probuditi uspavane procese ćelijskog metabolizma u dubokim slojevima vaše kože. Na prethodno očišćenu kožu, nanošenjem krema potezima dlanova od brade preko vrata, blago masirajući dekolte, a zatim i grudi, dolazi do trenutno blagog zatezanja kože, koja postaje imunološki stabilnija, dok vizuelno i na dodir dobijamo čvršći i elastičniji epitel, blistav i zdrav ten.
 
BURЯA Dermalift volume up krem za negu kože lica, vrata, dekoltea i grudi ne sadrži parabene, petrohemikalije, prijatnog je i blagog mirisa. Krem obiluje mineralima, vitaminima i esencijalnim aminokiselinama koji hrane kožu. Sve u prirodi je jednostavno i savršeno skladno, da bismo joj mi dodavali još po nešto,..
Priuštite sebi veličanstven tretman, za zadivljujuće rezultate!