Nega kože ruku – spremni za sve uslove

Koža je najveći organ na ljudskom telu i podložna je promenama u zavisnosti od vremenskih uslova, hormonskog statusa i raznih drugih faktora. Stoga, treba je pažljivo negovati.

Suva i ispucala koža nastaje kao posledica nedostatka masne komponente i vode na površinskom delu kože, epidermisu, i može da izazove izaziva svrab i perutanje.

Takođe, u doba intenzivnog pranja ruku i tretiranja dezinfekcionim sredstvima, posebno treba obratiti pažnju na negu ruku i sačuvati zdravu i lepu kožu.

Nega Koze Ruku Esensa Shea Butter

U kozmetici su poznati različiti aktivni principi koji neguju i hrane kožu i mogu se koristiti za svakodnevno, potpuno bezbedno i efikasno. Takav primer je ši buter – masna komponenta izolovana iz ši drveta (Vitellaria paradoxa). Ši buter se vekovima koristi u kozmetici. Sadrži visoku koncentraciju vitamina i masnih kiselina i ima lako razmazivu konzistenciju, pa predstavlja sjajan način da omekšate, nahranite i negujete Vašu kožu. Ši buter je u značajnoj koncentraciji inkorporiran u naš Dr plant shea butter medicinski krem za ruke.

Nega Koze Ruku Esensa Panten Krem

Pantenol je od davnina poznat kao sastojak koji obnavlja i štiti kožu. Dr plant panten krem gel je formulisan upravo na bazi ove komponente. Pantenol deluje na nekoliko načina, kako humektant koji privači vodu i zadržava je u koži, tako i kao emolijent koji omekšava i čini kožu glatkom.

Nega Koze Ruku Esensa Aloe Vera

Inspiracija za kozmetičke preparate često dolazi iz prirode. Aloe vera je jedna od najčešće korišćenih biljnih komponenti za negu kože. Ima niz prednosti: neguje suvu kožu, koristi se kod površinskih rana, opekotina, posekotina, pa čak i ekcema i psorijaze. Aloe vera bioaktivni gel sadrži sok iz listova biljke Aloe barbadensis i izuzetno je lagane i prijatne teksture.

Nega Koze Ruku Esensa Urea

Suvoća i prerano starenje kože može se sprečiti negom koja čini kožu jedrom i adekvatno hidriranom. Tajna leži u komponenti koja predstavlja jednu od najefikasnijih sastojaka u kremovima za postizanje optimalne vlažnosti – urei. Urea ima veliku sposobnost zadržavanja vode i održava barijeru kože stimulišući njene odbrambene mehanizme. Dr plant 10% urea krem gel za regeneraciju kože sadrži visoku koncentracija uree (10%) i obezbediće vašoj koži adekvatnu hidrataciju i dubinsku negu.

Izbor odgovarajuće kreme od presudne je važnosti kada je u pitanju „borba“ sa faktorima spoljašnje sredine.

Negujte Vaše ruke u svakoj situaciji!