IMUNITET JE PRIORITET

Imunitet Je Prioritet 2 EsensaDa li ste znali da se u mesecima koji se završavaju slovom R povećavaju rizici od pada imuniteta? Da li znate da vam Imunobeta B-glukan kapsule ili Imunobeta B-glukan eliksir mogu obezbediti jesenje i zimske mesece bez prehlade, virusa i gripa?

Šta je Vaš prioritet?

Imunitet predstavlja prirodnu sposobnost organizma da se izbori sa negativnim uticajima iz spoljašne sredine, odnosno da nas zaštiti od bolesti. On ne zavisi od samo jednog faktora već zavisi od životnog stila i vremena koje posvećujemo svom zdravllju.

Imunitet Je Prioritet EsensaSimptomi pada imuniteta?

Umor, česte virusne infekcije, alergije, teško zarastanje rana, opadanje kose ili promene na koži poput ekcema, često su signali koje Vam telo šalje kako bi Vam dalo do znanja da se nešto u organizmu dešava. Prema tome, potrebno je da ojačate svoj imunitet a ne da lečite posledice pada imuniteta – kada telo ojača, simptomi će nestati.

Nekoliko načina da ojačate svoj imunitet

Imunoβeta β-glukan eliksir u svom sastavu sadrži beta-D-glukan izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C i cink. Ova kombinacija sastojaka doprinosi poboljšanju imunog odgovora i odbrambene reakcije na sve mikroorganizme i toksine koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma. Preporučuje se kod stanja oslabljenog imuniteta, kod čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala, a povoljno deluje i na smanjenje nivoa ukupnog i LDL-holesterola, normalizovanje glikemije. Komforno doziranje i lep ukus omogućavaju primenu Imunoβeta β-glukan eliksira i deci starijoj od 1 godine, uz savet lekara.

  • Pravilna ishrana

Ono što vam je potrebno kako biste ojačali imunitet nije neka čarobna namirnica jer takva ne postoji, već pravilna i izbalansirana ishrana. Šta to praktično znači? Potrebno je da unosite više voća, povrća, proteina, a smanjite  nezdrave masti, šećer, aditive i veštačke ukuse koji su nezaobilazni deo gotovih prehrambrenih proizvoda.

Imunitet Je Prioritet 3 Esensa
  • Dovoljno sna

Devojka Se Budi I Proteze EsensaNije tajna da je san neophodan kako bi se telo odmorilo i stvorilo antitela za borbu protiv patogenih bakterija i virusa. Rutina koja podrazumeva odlazak na spavanje i buđenje u slično vreme, služiće Vašem telu kao alarm koji zvoni kada je vreme za početak i kraj odmora.

Jačanje imuniteta nije jednostavno, jer je pitanje na koji njegov aspekt treba da utičemo. Uz malo volje, vere i upornosti, možete doći do sjajnih rezultata na ovom polju. Neka Vam verni saputnik na tom putu budu Imuno B-glukan kapsule ili Imuno B-glukan eliksir.

Imunitet je prioritet!