Burra Dermalift – lifting efekat u Vašem domu

Zagađen vazduh i izlaganje suncu u kombinaciju sa tridesetim godinama kada prirodno dolazi do gubitka kolagena, uz pokrete glave koji zatežu kožu, tokom vremena stvaraju brazde na koži koje se produbljuju i tako se stvaraju bore.  Na spoljašnje uticaje ne možemo uticati u velikoj meri, ne možemo ih sprečiti. Ali štetu koju nanose, možemo ublažiti a procese starenja usporiti! Pravilna i blagovremena nega je odgovor na pitanje „kako“?!

Dermalift Zena Vrat Lice Dekolte Grudi Esensa

Da li sa podjednakom pažnjom negujete vrat i dekolte kao što negujete kožu lica?

Prilikom dnevne i večernje rutine nege, da li mislite da koža vrata i dekoltea, kao nastavak lica, traži dodatnu pažnju i negu? Odgovor bi sigurno bio da, uzimajući u obzir da je koža vrata i dekoltea dva puta tanja od kože lica! Greška koju većina žena pravi je da zaborave da neguju ovu osetljivu regiju, a zapravo bi joj trebalo posvetiti istu ili čak i veću pažnju.

Trenutni lifting efekat u Vašem domu

Burra Dermalift je je anti age tretman za negu i regeneraciju zrele kože vrata, dekoltea i grudi. Ovakva formula na duže vreme odlaže invazivne tretmane a pojačava volumen grudi, hrani i neguje kožu, delujući antioksidativno u skladu sa fiziološkim potrebama kože. Aktivne komponente svojim antioksidativnim dejstvom produru u sve slojeve kože! Dodatno, sjajan je osećaj jer se lifting efekat primeti neposredno nakon nanošenja krema, koža dobija elastičnost, postaje čvršća i zategnuta.

Dermalift Zena Vrat Lice Dekolte Grudi Esensa 2

Kako Dermalift deluje?

Krem sadrži aktivni princip, koji se zasniva na matičnim ćelijama biljke Runolist (Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract), ekstrakt koji se dobija tzv. HTN tehnologijom u glikolnoj suspenziji, bez prisustva konzervansa. Zahvaljujući visokom antioksidativnom dejstvu aktivna komponenta Majestem ekstrahovana iz biljke Runolist omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži vrata, dekoltea i grudi i Palmitoyl Isoleucina koji učvršćuje kožu grudi. Ovi aktivni sastojci štite kožu od oksidativnog stresa (zagađenja vazduha, UV zračenja), utiču na obnavljanje ćelija kože, obezbeđuju čvrstinu i jedrinu, jer omogućavaju bolju produkciju kolagenih i elastičnih vlakana štiteći integritet kože.

Za razliku od aparaturnih metoda u kozmetičkim procedurama, Dermalift volume up krem ubrzava obnavljanje ćelijskih struktura a nadomeštena stimulacija produkcije sinteze kolagena i elastina podstiče efekat zatezanja kože, dajući mnogo bolje dugoročne rezultate od pojedinačnih invazivnih hirurških metoda.

 

Počnite sa negom na vreme!