Bore oko očiju – šta je to?

 

Sa godinama koža gubi na elastičnosti. Faktori spoljašnje sredine, kao što je izlaganje suncu, ali i genetika igraju ključnu ulogu u tome koliko rano će se oko očiju pojaviti fine linije.

Predeo oko očiju je područje na kome se najlakše pojavljuju rani znaci starenja jer je koža ispod očne jabučice tanka i slabo prokrvljena.

Pojava bora ispod očiju predstavlja normalnu reakciju na starenje. Ukoliko želite da ih otklonite postoji način – primena Burra Eye lifting serum roll-on.

Burra Eye Lifting Esensa Bore Oko Očiju šta Je To

BURЯA Eye Lifting serum roll-on formulisan je na bazi hijaluronske kiseline, beta-glukana, cvetnog meda, ekstrakta cveta divljeg kestena, vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina iz crvenih algi, peptida i ekstrakta alge Euglena gracilis, koji su inkorporirani u lipozome na bazi biljnih fosfolipida i ceramida. Kompleksan sastav je osnova njegove efikasnosti.

Hijaluronska kiselina je vrlo rado i često korišćena komponenta proizvoda za tretiranje bora. Ima visok potencijal da zadržava vodu, hidrira kožu i čini je jedrom.

Beta-glukan je polisaharid koji takođe hidrira kožu i ima jak antioksidantivni potencijal. Sprečava oštećenja kože, obnavlja kožu, duboko hidrira kožu i ima anti-aging efekat.

Med ubrzava procese obnove ćelija i vrši eksfolijaciju – skida odumrle i suve ćelije i otkriva novu kožu ispod.

Ekstrakt cveta divljeg kestena obiluje taninima, flavonoidima, aminokiselinama i šećerima koji hrane kožu. Stimuliše sintezu kolagena, elastina i retikulinskih vlakana, zaduženih za čvrstinu i jedrinu kože.

Crvene alge vrste Porphyridium cruentum obiluju esencijalnim aminokiselinama i lipidima. Ishranjuju kožu i imaju brz lifting efekat. Vraćaju čvrstinu i elastičnost kože kako finih linija oko očiju, tako i dubokih bora oko usana.

Peptidi – palmitoil tetrapeptid i palmitoil oligopeptid stimulišu metaboličke procese i sintezu važnih strukturnih proteina, na prvom mestu onih ključnih: kolagena VII, fibronektina i laminina.

Alga Euglena gracilis ima hronobiološki efekat na podizanje energije ćelija kože, bori se protiv znakova umora i povećava čvrstinu i tonus kože.

Nosači aktivnih principa u Burra eye lifting serum roll-on su liposomi – mikročestice čija je struktura slična ćelijskoj membrani. Zahvaljujući svojoj strukturi lako prodiru u dublje slojeve kože, gde oslobađaju komponente koje su u njih inkorporinane. Liposomi deluju i na površinu epitela stvarajući film, koji sprečava suvišno odavanje vode i štiti kožu od štetnih uticaja spoljašnje sredine.

Burra eye lifting serum roll-on je namenjen zreloj koži žena i muškaraca. Preporučuje se svim tipovima kože. Lagane je teksture i brzo se upija. Rezultati nanošenja su vidljivi u jako kratkom roku.

Čuvajte osetljivu regiju oko očiju jer, kao što kaže izreka, oči su ogledalo duše.