Avanturistički festival “Outdoor fest Jerma” i Esensa

Prvi Avanturistički festival “Outdoor fest Jerma”, u periodu od 16. do 20. avgusta, ugostio je oko 100 avanturista iz Srbije, Bugarske, Makedonije i BiH koji su imali priliku da se oprobaju u raznovrsnim nesvakidašnjim sportskim aktivnostima. 

Kako je Specijalni rezervat prirode Jerma sa svojim prirodnim i kulturnim vrednostima pravo mesto za eko i avanturističke aktivnosti, predstavlja idealno mesto za porodično kampovanje i aktivni odmor. 

Esensa je ove godine bila prijatelj ovog festivala, uz širok asortiman proizvoda koji je u pravom trenutku svim učesnicima pružio podršku i osveženje za potpunu fizičku i mentalnu spremnost. Svi takmičari na ovom festivalu, mogli su da nadoknade elektrolite što im je značajno pomoglo da postignu zadivljujuće rezultate uz napitak za rehidrataciju HydroStar.

Na visokim nadmorskim visinama, takmičari su tragali i za planinskom brusnicom, koja deluje antioksidativno, a pronašli su je u proizvodu BURЯA® SPF 50+ mleko za lice i telo, pa su se pravovremeno zaštitili ovim antisolarnim mlekom za zaštitu kože lica i tela od štetnih UVA/UVB i IR zraka. Za prvu liniju odbrane od iritacija i opekotina, Narodni melem bio je odlučujući saveznik za lepu, negovanu i zdravu kožu.

U svakoj fizičkoj aktivnosti neminovno dolazi i do uganuća, iščašenja, povreda, upale mišića, pa su takmičari festivala uz sebe i uvek u pravom trenutku imali Quick Konjski balsam i Gavez gel. Za najbolje od najboljih, koje je Esensa verno pratila na ovom takmičenju uz svoj široki portfolio preparata, spremno je i dočekala na zadatom cilju, gde je usledilo iznenađenje u vidu prigodnih poklon paketa proizvoda. 

Divna energija, još bolje druženje, obećavaju da će se priroda i zdravlje opet spojiti na jednom mestu, na nekoj sledećoj manifestaciji, koju zajedno sa nestrpljenjem željno iščekujemo.