5 proizvoda za bezbrižno leto!

Bezbrižno LetoOmiljeno godišnje doba je tu! Vreme odmora počinje a svi znamo koliko nam je važno da se opustimo i odmorimo. Da ništa ne bi pokvarilo letnju opuštenu atmosferu, pored kupaćih kostima, šešira, letnjih šorceva, važno je spakovati i nekoliko proizvoda u svoju putnu apoteku, koja će nezaboravno leto i odmor, učiniti prijatnim i sigurnim po Vaše zdravlje.

A ko Vama štiti ledja?

Da ništa ne bi pokvarilo letovanje neophodno je pridržavati se pravila za izlaganje sunčevim zracima, bez obzira na to koju odeću nosite. U periodu od 10 do 16 časova, kada je vaša senka kraća od vas, korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom je imperativ tokom leta.

Zato je Burra Sun kolekcija tu, da pruži zaštitu Vašoj koži kao i celoj porodici. Ono što je posebna prednost ove kolekcije je da su njeni proizvodi vodootporni, lagane teksture, lako se nanose, a pritom ne ostavljaju masni film na koži. Na Vama je samo da odlučite da li želite kremu ili sprej, spf 30 ili spf 50!

Burra Sun 3200x1000

Nega kože nakon sunčanja

Posle dugog dana na suncu, koži je potrebna sva hidratacija koju može da dobije. Zato je dobro da se u vašoj putnoj apoteci nađe par proizvoda za hidrataciju i negu, koji će ublažiti zategnutost ili peckanje. Mi predlažemo da to bude Pantenol sprej ili Aloe Vera gel, ostavljamo Vama da odaberete!

Pantenol sprej će zaštititi i umiriti vašu kožu, obezbediti joj neophodnu vlažnost, hidrataciju i optimalnu pH vrednost. Pantenol je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Poslužiće i kao zaštita vaše kose od sunca i morske vode, vratiće joj sjaj i stimulisati rast!

Benefit korišćenja Aloe vera gela je i to što će vaša boja trajati duže vremena. Gel sprečava prevremeno starenje kože lica i tela, koža je elastična, meka i nežna. Zbog svog regenerativnog i umirujućeg dejstva, gel efikasno ublažava različite promene na koži, kao što su iritacije, infekcije, upale, opekotine, akne, osipi, crvenila, perutanja.

A kad koža pocrveni…  Crvena Koza

Narodni melem će doprineti na više načina. Može se koristiti pre i posle sunčanja, kod opekotina izazvanih suncem, vodenom parom, uljem, kod žuljeva i kurjih očiju… univerzalan prirodni saveznik zdrave i lepe kože!

Savet plus

Postoje dodatne stvari koje možete učiniti za sebe nakon izlaganja suncu. Ispiranje soli ili hlora pod mlazom mlake vode, sušenje kože nežnim tapkanjem peškirom ili čaša vode/ceđeni sok i sveže voće, hidriraće vas iznutra i spolja i učiniti vas odmornijim i spremnim za novi dan na plaži.

 

Kako promena klime utiče na Vaš stomak?Stomak

Promenom klime i načina ishrane, može doći do pojave dijareje, opstipacije i nadutosti. U tom slučaju, Esenbak probiotik je neophodan u Vašoj putnoj apoteci jer neprijatni simptomi mogu narušiti Vaše raspoloženje a onda i odmor. Esenbak probiotik regulisaće narušenu crevnu floru sa svojom formulacijom 5 specifičnih probiotskih sojeva sa 7,5 milijardi CFU liofiliziranih probiotskih bakterija u kapsuli. Ovakva formulacija pruža potpunu zaštitu od loših, patogenih baterija.

Ukoliko na letovanje morate poneti i antibiotik, Esenbak probiotik biće mu odličan partner, kako kod dece starije od 3 godine, tako i kod odraslih – pomoć u samo jednoj kapsuli dnevno.

Zdravi i odmorni!

Neka leto ostane omiljeno godišnje doba uz omiljene proizvode a vi zdravi i spremni za nove radne pobede!