5 BENEFITA U JEDNOJ KESICI

Koleno Kolagen Misici TetiveO tome kako starenje utiče na kvalitet života rađene su različite naučne studije. Svima su dobro poznate posledice koje starost nosi. Kako ih usporiti/odložiti uz samo jednu kesicu Collagenfix-a pre spavanja, pročitajte u narednim redovima.

Šta je to kolagen?

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom telu. Nalazi se u kostima, mišićima, tetivama, krvnim sudovima, digestivnom sistemu i koži, kojima daje stabilnost i strukturu.

Značaj kolagena

Na osnovu  najnovijih  naučnih  istraživanja  stanje kolagena u organizmu određuje biološki uzrast čoveka (stanje organa, otpornost na bolesti i trajanje ljudskog života), što se najviše vidi po promenama na koži. Kolagen se u organizmu neprekidno obnavlja – odumire i istovremeno se proizvodi iz ćelija koje ga hrane. Međutim, vremenom se ta razmena usporava, nastaje deficit kolagena i kao rezultat se pojavljuju oboljenja (arthritis) i bore kao vidljivi procesi starenja.

Benefiti Collagenfix-a na naše telo:

  1. Ublažava bol i povećava pokretljivost zglobova – krute i teške noge, ograničeni pokreti i bolovi u zglobovima ukazuju na nedostatak kolagena – zato što je kolagen “lepak” koji zglobove i tetive drži zajedno.
  1. Pospešuje obnavljanje hrskavice – čak 80% populacije starosti preko 65 godina ima izraženu nelagodnost u zglobovima šake, kolena, kuka ili kičme, a takva stanja kompromitovanih zglobnih struktura starenjem se, nažalost, samo pogoršavaju. Zato je važno nadoknaditi telu deficit kolagena i uz laganu fizičku aktivnost prevazići nelagodnosti – vožnjom bicikla, laganom šetnjom ili plivanjem.
  1. Collagenfix je i „beauty“ suplement – u samo jednoj kesici dnevno, dobićete prirodno rešenje za problem lomljivih noktiju i beživotne kose.
  1. Kombinacija prisutnih aktivnih sastojaka u Colagenfix-u obezbeđuje i brojne benefite za kožu, pružajući joj kvalitetnu negu iznutra, što rezultira lepim i zdravim izgledom kože (ublažena vidljivost strija i celulita na koži).
Koza Kolagen Lice Kosa
  1. Preventiva – kolagen je idealan za primenu kod sportista i osoba sa povećanim fizičkim naporima, kod osoba koje obavljaju fizički zahtevne poslove kao i kod gojaznih osoba. Prevencija je ključna za sve vrste oboljenja – redovni pregledi i povremeno uzimanje odgovarajućih suplemenata (uz konsultaciju sa Vašim lekarom ili farmaceutom), sačuvaće Vaše zdravlje.

Collagenfix je kolagen u tečnom obliku za peroralnu primenu, jednostavan za upotrebu, prijatnog ukusa, obogaćen vitaminom C, hijaluronskom kiselinom (doprinosi očuvanju i održavanju zglobne funkcije i okolnih struktura) i mineralima mangan i bakar (doprinose stvaranju i održavanju funkcije vezivnog tkiva). Collagenfix pružiće Vam kvalitetnu negu iznutra, učiniće Vas lepšom a telo i pokret lakšim i bezbolnim!

Najbolje iz prirode za Vas!