Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomel капки

Propomel капките за возрасни содржат пречистен прополис во разблажен етанол.

10% пречистен прополис во разблажен алкохол (етанол).

Помага:

  • Во намалување на симптомите на осетливи непца, нелагодноста во устата, грлото и горните дишни патишта.
  • При скојдневна примена во превентивни цели
  • За надворешна употреба, кај помали кожни оштетувања
  • Во одржувањето на здравиот имунолошки систем и одбрамбената способност на организмот
  • Во намалување на заморот

Упатство за употреба Propomel капки

Врати се на врвот