Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Услужно производство и ваша стокова марка

Производството по стоковна марка е растечки тренд меѓу производителите од целиот свет и е неопходност во одржувањето на компетентностa и присуството на меѓународниот пазар.

Ние Esensa нудиме услуги на производство по стоковна марка, како и услужно производство на барање на купувачите, каде ги развиваме новите производи и формулации по ваша желба.

Веруваме дека ова е важен дел од нашиот идентитет и иднина, па ве повикуваме да не контактирате.

До сега имаме партнери во околу 20 земји и нашата мрежа непрекинато расне од ден во ден. Моментално извезуваме за Европска Унија, Хон Конг, Сингапур, Саудиска Арабија, Либан, Казахстан, Азербејџан и многу други.

Врати се на врвот