Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Gavez гел

Gavez гелот е препарат кој содржи екстракт од корен на гавез, чии основни состојки овозможуваат примена на овој гел кај истегнувања, исчашувања и разни видови на повреди. Билката гавез има репутација на ефикасно противвоспалително средство, така што гелот наоѓа примена и кај појавата на модринки, како и по каснувањето од инсекти.

Ботаничарите постојано ја истакнуваат исклучителната моќ на гавезот да го забрза зараснувањето, поради што Gavez гелот често се користи и по фрактури на коските. 

Екстракт на корен од гавез

Гел подлогата е формулирана така што препаратот лесно се нанесува, а дејствувачките супстанци се ослободуваат и го манифестираат ефектот подлабоко, во поткожното ткиво.

Се препорачува:

  • Кај шинување и исчашување на зглобовите
  • Ревматски деформитети на зглобовите на рацете и нозете
  • По фрактури на коските
  • Кај исеченици, модринки и каснување од инсекти
Врати се на врвот