Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Продажба на репроматеријали

Продажба на репроматеријали

Esensa од 2011 година им нуди на купувачите услуга на увоз и дистрибуција:

  • фармацевтските суровини се произведени во склад со Насоките на Добрата производна пракса, во оригинални пакувања кои се прилагодени на потребите на купуваите. Ние сме сигурен добавувач на активни фармацевтски супстанци, помошни супстанци, како и други суровини потребни во современата фармацевтска индустрија.
  • козметички суровини. Асортиман на целовкупни растителни и етерски масла, восоци, растворувачи, емолиенси, витамини, емулгатори, солубилизатори, кознерванси, мириси.
  • амбалажи за фармацевтска и козметичка индустрија. Во понуда е стаклена, алуминиумска и пластична сертификувана амбалажа.
  • флис програма на опремата за еднократна употреба е изработена во склад со HACCP систем.Заштитната облека за еднократна употреба е наменета за посетителите и вработените во фармацијата, прехранбената индустрија, медицината и други области каде се бара високо ниво на хигиена.
  • фармацевтски комори класа I кои работат под услови на негативен притисок, со фронтални отворања. Идеална е за употреба во здравството и фармацијата, за растворување на антиобиотски сирупи.

Квалитет и пратечка документација е тоа што нас не издвојува од конкуренцијата.

Со нашите производи ги снабдуваме аптекарските установи, галенските лаборатории, приватните аптеки, болниците, фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија, како на територијата на Србија, така и во регионот.

Поседуваме дозвола од Министерството за здравство за промет на фармацевтски суровини во оригинални производни пакувања.

Нашата цел е да градиме долгорочни и добри односи со купувачите, обезбедувајќи константно квалитетни производи, брза испорака и поволна цена.

Врати се на врвот