Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Propomel C ориблети

Propomel C ориблетите содржат екстракт од прополис и витамин Ц. Прополисот претставува природна  заштита на здравјето на грлото, усната шуплина, непцата и горните дишни патишта.

Воедно може да се употребува превентивно кога постои ризик од инфекции, било да се истите предизвикани од бактерии, вируси, габички или паразити. Витаминот Ц помага во намалување на заморот и заштита на клетките од оксидативен стрес. Propomel C ориблетите се природен штит на имунолошкиот систем. 

  • Прополис
  • витамин Ц

Propomel C ориблетите не содржат шеќер и вештачки засладувачи. Аромата од портокал им дава пријатен вкус на ориблетите.

Придонесуваат:

  • За нормално функционирање на имунолошкиот систем
  • Во одржувањето на функцијата на непцата, забите, усната шуплина горните дишни патишта
  • Во намалување на заморот
  • За заштита на клетките на организмот од оксидативен стрес

Упатство за употреба на Propomel C ориблети

Врати се на врвот