Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

NAIL PROTECT ГЕЛ ПРОТИВ ГАБИЧНИ ИНФЕКЦИИ

NailProtect гел против габични инфекции е формулиран врз база на ефикасни природни антимикробни состојки во биоадхезивна гел подлога. Содржи иновативна активна супстанца врз база на естри на млечна киселина добиени од 100% природни извори во комбинација со триетил цитрат, природна антибактериска состојка.

Производот содржи и етерично масло од чајно дрво, природен антисептик, со богат состав (монотерпени, сесквитерпени, цинеол…) што го прави ефикасен во борба против бактерии и габички.

Благодарение на потврдената ефикасност во борбата против предизвикувачите на атлетско стапало, габични инфекции на ноктите и непријатниот мирис, оваа комбинација на активни состојки претставува природна алтернатива на различните агресивни синтетски антимикробни средства.

  • Триетил цитрат
  • Масло од чајно дрво

NailProtect гел содржи иновативна активна супстанца врз база на естри на млечна киселина во комбинација со триетил цитрат, природна антибактериска состојка и етерично масло од чајно дрво, природен антисептик, со богат состав (монотерпени, сесквитерпени, цинеол…) што го прави ефикасен во борба против бактерии и габички.

Се препорачува:

  • За секојдневна нега на ноктите
  •  Како помош во терапија на габични инфекции на ноктите

Упатство за употреба NailProtect гел

Врати се на врвот