Vaši lični podaci će se koristiti za podržavanje vašeg iskustva na ovoj veb stranici, za upravljanje pristupom vašem nalogu, kao i za druge svrhe opisane na našoj stranici politika privatnosti.

Burra BB Active Care medium (Тониран крем)

BURЯA BB Active Care (Тониран крем) со СПФ 10, е едноставно и целосно решение за здрав и блескав изглед на кожата.

Формулиран е врз база на иновативни инкапсулирани пигменти – BioGenic Magicolor.

Овие пигменти се активираат при втривање на површината на кожата, со што се обезбедува совршено изедначен тен, без ефект на маска или тежина на лицето.

  • inkapsulirani pigmenati – BioGenic Magicolor

BURЯA BB Active Care (Tonirani krem) sa SPF 10, je jednostavno i potpuno rešenje za zdrav i blistav izgled kože.

  • Го нагласува природниот изглед на лицето и пружа блескав тен
  • Ги прекрива неправилностите, ја намалува видливоста на порите
  • Обезбедува длабинска хидратација
  • Ја штити кожата од штетните UV зраци и предвремено стареење
  • Лесна, немасна текстура, погоден за сите типови кожа
Врати се на врвот